ALAPLI HABERLERİ

DÜZCE’DE KAZA GEÇİRDİLER

17 Aralık 2013
784 kez görüntülendi

DÜZCE’DE KAZA GEÇİRDİLER

Alaplı İsafakıllı köyünden Demir ailesi Düzce’de kaza geçirdi.


Olay yerinden edinilen ilk bilgilere göre Yaşar Demir idaresinde ki 67 SL 567 plakalı otomobil D-100 Karayolu üzerinden Gölyaka sapağına giriş yapmak istedi. Fakat yolun kaygan olması nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybeden Demir idaresinde ki 67 plakalı otomobil orta refüjdeki bariyerlere çarparak yan yattı. Kaza da 2’si bebek 6 kişi yaralandı.
D-100 karayolu Gölyaka sapağında bugün saat 10.45 sıralarında meydana gelen kazada, bir otomobil sürücüsü sis nedeni ile ortada bulunan demir korkulukları görmeyenice, korkulara çarptı. Kazada 2’si bebek 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Zonguldak’tan İstanbul’a gitmekte olan Yaşar Demir idaresinde ki 67 SL 567 plakalı otomobil, D-100 karayolundan TEM otoyoluna girmek için Gölyaka sapağından dönüş yapmak istedi. Ancak sis nedeni ile yolu göremeyen sürücü ortada bulunan demir korkuluklara çarptı. Çarpmanın etkisi ile araç korkular üzerinde yan yattı.

Etrafta bulunan vatandaşların yardımı ile döndürülen araç içerisinde bulunan sürücü Yaşar Demir, Nazikar Demir, Yeşim Demir ve Caner Demir ile B.D ve B.D isimli bebekler araçtan çıkarıldı. Araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansı ile çeşitli hastanelere sevk edilirken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Kaynak Düzce Yerelhaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz