ALAPLI HABERLERİ

ATALAY LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN SURİYE’YE YARDIM

20 Şubat 2014
618 kez görüntülendi

ATALAY LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN SURİYE’YE YARDIM

Alaplı ilçesinde Atalay Anadolu Lisesi öğrencileri harçlıklarından biriktirerek satın aldıkları yardım malzemeleriyle Suriyeliler için düzenlenen kampanyaya destek oldu

Atalay Anadolu Lisesinde eğitim öğretim gören yaklaşık 30 öğrenci, biriktirdikleri harçlıklarıyla satın aldıkları makarna, bulgur ve çocuk bezi gibi ürünleri Suriyeliler için düzenlenen “Sana İhtiyacım Var Kampanyası”na destek olmak için Ümmet İçin Dayanışma Platformu’na teslim etti.

Atalay Anadolu Lisesi Okul Müdürü Selim Dervişoğlu, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin duyarlılığının örnek olması gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin satın aldıkları ürünleri platformun yardım çadırına teslim ettiğini anlatan Dervişoğlu, “Öğrencilerimize bu tür davranışlar kazandırdığımız için kendimizi mutlu hissediyoruz. İnşallah Suriyeli kardeşlerimiz sıkıntıları günleri aşarak iyi güzel günlere kavuşurlar” dedi.

Öğrenciler de Suriye’de yaşanan drama sessiz kalamayacaklarını, ellerinden geldiğince de yardım kampanyalarına destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz