ALAPLI HABERLERİ

NAMAZA GİDEN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

22 Ağustos 2012
766 kez görüntülendi

NAMAZA GİDEN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Alaplı’da 7 hafta boyunca yaz kuran kurslarında 5 vakit namaza giden öğrencilere ödül verildi.

Alaplı’da “Namazını camide kıl, puanı topla, ödülünü kap” yarışması kapsamında 7 hafta boyunca yaz kuran kurslarında camilere giderek cemaatle 5 vakit namaz kılan öğrenciler ödüllendirildi.

AlaplıGençlik Spor ve İzcilik Derneği Başkanı Ramazan Kocaman, e yaptığı açıklamada, Alaplı Müftülüğü ile düzenledikleri yarışmanın yaz Kur’an Kursu öğrencileri arasında düzenlendiğini söyledi.

Yarışmada dereceye giren öğrencilere Merkez Cami‘sinde düzenlenen törenle ödüllerini verdiklerini anlatan Kocaman, şöyle konuştu:

“Çocuklarımıza ve gençlerimize namazı cemaatle birlikte camide kıldırmak için böyle bir yarışma düzenledik. Yarışma köy ve şehir merkezi olmak üzere 2 kategoride gerçekleştirildi. Merkezde 8 cami, köylerde ise 11 camimiz yarışmaya katıldı. Toplam 19 camide 239 kursiyer yarışmacı oldu. Derece yapan 15 öğrencilerimize notebook ve tablet bilgisayar hediye edildi. Bunun haricinde katılan bütün öğrencilerimize bisiklet, fotoğraf makinası,mp3 çalar gibi çeşitli hediyelerimiz oldu. Amacımız gençlerimizin milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı bir şekilde büyümelerini sağlamak.”

7 hafta boyunca cemaatle 5 vakit namaz kılan merkezde 6, köy kategorisinde ise 9 öğrenci notebook ve tablet bilgisayar kazandı.

ALBUM ADI YAZ KURAN KURSLARI ÖDÜL TÖRENİ, Fotograf Mustafa Kanca on 8/18/2012 (117 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz