ALAPLI HABERLERİ

DÜZCE ÖZEL İDAREYE 35 YENİ ARAÇ ALINDI

3 Mayıs 2016
896 kez görüntülendi

DÜZCE ÖZEL İDAREYE 35 YENİ ARAÇ ALINDI

Düzce İl Özel İdaresi’ne 35 yeni araç daha katıldı. Bolu’dan ayrıldıktan sonra adeta araç verilmeyen ve araç parkı olmayan Düzce İl Özel İdaresi’nin araç parkında ki araç sayısı 115’e yükseldi.

Bu çerçevede yeni alınan araçların araç parkına katılmasına yönelik tören düzenlendi. Törene Düzce Valisi Ali Fidan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Milletvekili Fevai Arslan,  Garnizon Komutanı Albay Bilal Güvenir, İl Genel Sekreteri Muharrem Tozan, İl Genel Meclisi Başkanı Dursun Çakır, ilçe belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, vali yardımcıları, daire amirleri ile çok sayıda vatandaş ve İl Özel İdaresi çalışanı katıldı.

Düzce Valisi Ali Fidan, yaptığı konuşmada sıcak asfalta önem verdiklerini belirterek “Filomuza kazandırdığımız araçlar ilimize, ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. İl özel idaremiz en ücra köşeye kadar hizmet sunmanın çabası içindedir. Bizlerde hizmetlerin aksamaması için bazı ilçelerimize küçük şantiyeler kurarak buralarda da araç parkı oluşturuyoruz. Bu araçların alımı sırasında tek talimatım Düzce’ye hangisi lazımsa en kalitesinin olması yönündeydi. Geçen yıl 164 kilometre asfalt döşedik, 2013 yılında 96 kilometre asfalt yapıldı. Bu yıl ilk etapta 100 kilometre asfalt yapmayı istiyoruz. Ayrıca sosyal alanlarda da hizmet yapıyoruz” dedi.

araç

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz