ALAPLI HABERLERİ

KURBAN BAĞIŞLARINIZI T.KIZILAYINA YAPIN

20 Ekim 2012
567 kez görüntülendi

KURBAN BAĞIŞLARINIZI T.KIZILAYINA YAPIN

Türk Kızılayı Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit vekaletle kurban bağışlarını  Türk Kızılay’ına yapılmasını istedi.

Hayri Yiğit yayınladığı mesajında şöyle dedi

T.Kızılayı 2012 yılında Vatandaşların Kurban vecibesini yerine getilmesi ve ihtiyac sahibi insanlara ulaştırılması amacıyla KURBAN KAMPANYASI başlatmıştır.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Türk Kızılayı olarak vekaleti alınan Kurbanların eksiksiz olarak dini şartlara uygun noter huzurunda hijyenik bir ortamda kurbanlarımız kesiliyor.Kesilen Kurbanlarımız kavurma konserve yapılıyor yıl boyunca ihtiyac sahibi vatandaşlarımıza dağıtılıyor.

Kurban bedeli 675 tl.dir.Kurban bağışında bulunacak vatandaşlar www.kizilay.org.tr veya telefondan 168 ücretsiz bağış ve iletişim hattı ile 2868 posta çeki, Kızılay hesabı bulunan bankalar ve Türk Kızılay’ı Alaplı şubesinden  0532 478 0840 ve 0533 311 89 58 nolu telefolardan bize ulaşabilirler  ve  Ayrıca internet ve Alo 168 bağış hattından 3 taksitle ödeyebilirler.

2010 Yılında Ülkemizde onbinlerce insanımız Kurbanlarının Vekaletini Türk Kızılayına verdi Kurbanlarımız Et ve Balık Kurumu Kombinalarında Noter huzurunda Dini şartlara uygun ve hijyenik bir ortamda dualarla kesilerek kavurma konserve yapıldı.ve yıl boyunca ihtiyac sahibi vatandaşlarımıza şubelerimiz aracılığıyla dağıtımı yapıldı.

Sizlerin Kurban Vekaletleriniz ve Bizim Hizmet ağımızla bu bayramda el ele verelim milyonlarca  aileyi sevindirelim

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz