ALAPLI HABERLERİ

İZCİ KIZLAR SOĞUK HAVAYA RAĞMEN NÖBET TUTTU

10 Kasım 2012
555 kez görüntülendi

İZCİ KIZLAR SOĞUK HAVAYA RAĞMEN NÖBET TUTTU

İzci kızlar soğuk havaya rağmen saygı nöbetinde sıra bekledi

Alaplı’da kızlardan oluşan izci gurubu öğrencileri, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 73. yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı yanında, ‘Ata’ya saygı nöbeti’ tutuyor.

Alaplı Atatürk Anıtı önünde düzenlenen 10 Kasım töreninin ardından 20 öğrenci sabah 9:30’da başlayan akşam 17:00’a kadar süren Ataya saygı nöbeti tuttu.

Alaplı İzci kurulu başkanı ve İzci Lideri Vahide Kalyoncu, yaptığı açıklamada, Alaplı’da okullarda izci kolunda görev yapan gönüllü öğrenciler Ata’ya saygı nöbeti tutuğunu söyledi.15 öğrencinin dönüşümlü olarak 7,5 saat Atatürk anıtı önünde nöbet tutacağını ifade eden Kalyoncu şunları söyledi;

“10 Kasım Atatürk’ü Anma günününde her yıl yaptığımız gibi kız izci gurubu öğrencileri ile birlikte Atatürk Anıtı önünde saygı nöbeti tutuyoruz. Burada İlçe genelindeki onulardan gönüllü olarak gelen izci öğrencilerimiz var.Sabah 9:30’da başlayan saygı nöbeti akşam 17:00’a kadar devam edecek.Öğrencilerimize destek amaçlı vatandaşlarımızda buraya gelerek öğrencilerle beraber nöbet tutuyor.Soğuk havaya rağmen Ata’ya saygı nöbeti tutan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum”

ALBUM ADI İZCİ KIZLAR NÖBETTE, Fotograf Mustafa Kanca on 11/09/2012 (10 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz