ALAPLI HABERLERİ

ÇATAK ORTAOKULU FUTBOLDA FİNALDE

28 Aralık 2012
1.576 kez görüntülendi

ÇATAK ORTAOKULU FUTBOLDA  FİNALDE

Çatak  Ortaokulu Yıldız Erkekler Futbol Müsabakalarında finale kaldı. 

Zonguldak İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yürütülen okullar arası Yıldız Erkekler Futbol Müsabakaları 25-27-12.2012 tarihleri arasında Çelikler Halı saha Tesislerinde iki grup halinde yapıldı. Grubunu ilk iki sırada tamamlayan takımların ilçemizi Zonguldak’ ta finallerde temsil edeceği müsabakalar kıran kırana geçti.

B grubunda Kasımlı Ortaokulu, Ahmet Ziya Yazıcı Ortaokulu,Karşıyaka Ortaokulu ve Çatak Ortaokulu yer aldı. Çatak Ortaokulu Futbol Takımı grubundaki üç maçıda kazanarak grubunu birincilikle bitirdi.

Alaplı Çelikler Halı saha Tesislerinde oynanan ilk gün müsabakalarında Çatak Ortaokulu son 10 dakikasına 2-0 yenik girdiği karşılaşmada, büyük bir mücadele örneği göstererek karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı.

İkinci gün karşılaşmasında Ahmet Ziya Yazıcı Ortaokulu güzel bir oyunla 5-2, üçüncü gün karşılaşmasında ise Karşıyaka Ortaokulunu 11-1 yenerek grubunu birincilikle tamamladı ve  Zonguldak’ taki Finallerde İlçemizi temsil etme hakkını elde etti.

Çatak İlköğretim Kurumları Müdürü Hamza ER yaptığı açıklamada, “Bize bu gurur ve mutluluğu yaşatan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şafak YILMAZ ve tüm öğrencilerimize teşekkür ediyor, Zonguldak’taki finallerde başarılar diliyorum” dedi.

Çatak Ortaokulu Finaller kapsamında Zonguldak Merkez Okullarının A grubu ikincisi ile 11.01.2013 günü  Fener Futbol sahasında karşılaşacaktır.

ALBUM ADI ÇATAK ORTAOKULU FİNALE KALDI, Fotograf Mustafa Kanca on 12/28/2012 (11 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz