ROBOT KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR
Alaplı İMKB Endüstri Meslek lisesi Robot kulübü öğrencileri 7.Uluslararası robot yarışmasında 6’ıncı oldu.
Alaplı İMKB Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğrencileri 2 ve 4 Mayıs 2013 tarihleri arasında İstanbul’da  düzenlenen 7.Uluslararası robot yarışmasına 2 robot ile katıldı.
Yarışmaya Okçular ve Alialp adlı iki robotla katılan Alaplı İMKB Endüstri Meslek Lisesi Robot kulübü öğrencileri 6’ıncılığı elde etti.
Alaplı milli Eğitim müdürü Hüseyin Taşıran ve şube müdürleri Hüseyin Uysal ve Salih Dirican ile birlikte okulu ziyaret ederek robot kulübü öğrencilerini ve kulüp rehber öğretmenlerini tebrik ederek teşekkür etti
Robot Kulübü öğrencileri ile öğretmenlerine teşekkür belgesi verdi
Bakanlık tarafından ortaöğretim ve yükseköğretim  seviyesinde mesleki ve teknik eğitimin niteliğinin  artırılması, mesleki ve teknik eğitim gören  endüstriyel otomasyon alanında ve robot teknolojileri konusunda yaptıkları  çalışmaların tanıtımının yapılması ve tasarım prototiplerinin sergilenmesi amacıyla 2007 yılından itibaren her yıl lise ve  üniversite öğrencilerinin katıldığı yarışmada Alaplı İMKB Teknik ve Endüstri  Meslek Lisesi Robot kulübü öğrencileri 2012 yılında düzenlenen yarışmada ‘Deprem  Yaralarını Robotlar Sarıyor’ temalı kategoride Osmanlı adlı robotu ile Türkiye  5.’si, Mollabey adlı robot ile de 11.inci olmuştu.
Milli Eğitim Müdürü Taşıran okulumuz yüzlerce okul ve üniversiteler arasından altıncı olmuştur. Okulun uluslararası yarışmaya katılması bile büyük bir başarıdır. İnşallah önümüzdeki yıllarda daha güzel bir derece elde ederler. Kendilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. dedi
Okulda yapılan törenle öğrenci ve öğretmenlere teşekkür belgesi verildi
ALBUM ADI ALAPLI EML ROBOT YARIŞMASINDA 6. OLDU, Fotograf  Mustafa Kanca on 5/10/2013 (44 Resim)
Fotograf Mustafa KANCA













































Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.