ALAPLI HABERLERİ

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

9 Ocak 2018
722 kez görüntülendi

10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Milletvekili Çaturoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi; “Bir ülkede demokrasileri güçlendiren ve geliştiren en etkin unsurlardan biri, meslek ahlakına ve tarafsızlık ilkesine riayet eden bir basının varlığıdır. Geçmişten günümüze önemli bir gelişme gösteren, yazılı, görsel ve sanal basınımız, demokrasinin güçlenmesine ve açık toplum hedefine ulaşılmasına değerli katkılar sağlamaktadır.

İletişim teknolojilerindeki yeniliklerle birlikte, insanlar tüm dünyadaki gelişmelere daha duyarlı ve haberlere daha hızlı ulaşabilir duruma gelmiş, basın her zamankinden daha etkin bir konuma ulaşmıştır. Basın mensuplarımızın sorumluluğunun her geçen gün artmaktadır. Basın mensuplarımız, sahip oldukları bu sorumluluk ile insan hakları, özel hayata saygı, doğru ve tarafsız haber verme ilkelerinden asla taviz vermemelidir.

Bu düşüncelerle, tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

çaturoğlu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz