ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ 12. YAŞINI “HALK” İLE KUTLADI

14 Ağustos 2013
944 kez görüntülendi

AK PARTİ 12. YAŞINI  “HALK” İLE KUTLADI

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatı, partinin 12. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla program düzenledi.

Merkez cami önünde düzenlenen programında konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, Ak Parti Türkiye’nin sosyal, siyasi ve ekonomi alanlarda büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde tek başına iktidara geldiğini söyledi. Ak Parti milletin kendisine verdiği gücü halk için kullandığını anlatan Çaturoğlu, şöyle konuştu;

“ Başbakanımız ve genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde 14 Ağustos 2001 tarihinde artık Türkiye’de hiçbir şey eskisi gibi olmayan prensibiyle kurulan partimiz Türk demokrasisi tarihinin çok önemli bir dönüm başlangıcı miladı olmuştur. Ak Parti Türkiye’nin sosyal, siyasi ve ekonomi alanlarda büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde dünya siyasi tarihinde eşine rastlanmayacak bir bicimde kuruluşundan çok kısa bir süre sonra halkımızın teveccühü ile iktidara gelmiştir. Ülkemiz büyük bir gelişim ve değişim süreci yaşamıştır. İç ve dış politikaya eğitimden sağlığa, adaletten emniyete, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal yaşama, demokrasiden insan haklarına kadar alanda devrim niteliğinde birçok ilke imza atmayı başarmış bir partidir”

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da, Ak Partinin kuruluşunu 12.yılı Türkiye’ye hayırlı uğurlu olmasını dilediğini anlatarak, “ 2001 yılında bir hedef için yola çıkıldı. O tarihten bu güne kadar çok büyük değişikler oldu. 12 sene önce hayatımızda yaşadığımız dönemle bu gün ki dönemi çok iyi görüyoruz. Türkiye’nin Ak Partiyle ne kadar ihtiyacı olduğunu görmekteyiz. Hele bu kritik dönemde, orta doğuda karışıklığın olduğu dönemde Türkiye deki istikrarını bozulması için her türlü girişimin yapıldığı dönemde Ak Partini Türkiye, Türkiye’nin de Ak Partiye ihtiyaç olduğu aşikardır.” Diye konuştu.

Konuşmaların ardından, Partinin ilk üyesi ve parti kurulcularına teşekkür plaketi takdim edildi. Ardından 12.yıl pastası partilerin katılımıyla kesildi.  Katılanlara meyve suyu ve kurabiye ikram edildi. Kutlama sırasında polisin güvenlik önlemi alması dikkat çekti.

ALBUM ADI AK PARTİ KURULUŞ YILDÖNÜMÜ, Fotograf Mustafa Kanca on 8/14/2013 (100 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz