ALAPLI HABERLERİ

CANDAN CEM EVİNİ ZİYARET ETTİ.VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

16 Ekim 2013
662 kez görüntülendi

CANDAN CEM EVİNİ ZİYARET ETTİ.VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

CEM SÜRMENELİ – Ak Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Gümeli Beldesi Tütek mevkisinde bulunan Cem evini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Candan,  Alaplı İlçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 2023 atlatabilirsek 2053 ve 2071 görmemek için hiçbir sebep yok. Çünkü Cumhuriyetimiz 1 asırlık bir çınar olacak dedi. 700 yıla yakın bir sürece bu İslam aleminin bir nevi bekçiliğini, önderliğini, koruyuculuğunu yaptıklarını ifade eden Candan, şunları söyledi:

“İslam aleminde bu akan kanın durması İslam aleminin bu kadar örselenmesi bizi de üzüyor. Biz 700 yıla yakın bir sürece bu İslam aleminin bir nevi bekçiliğini, önderliğini, koruyuculuğunu yaptık. Bu 700 yıllık sürede İslam alemini derledik topladık. Ve bu İslam alemindeki hiçbir ölüm bizim o süredeki zamanımızda bu kadar örselenmedi. Fakat unuttuğumuz bir şey var. Maalesef eğitim unuttuk unutunca başımıza gelenler geldi. Bizim birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor.2023 atlata bilirsek, inşallah 2053 ve 2071 görmemize hiçbir sebep yok.”

Konuşmaların ardından Candan ve beraberinde Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, Ak Parti İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, il genel meclis üyeleri, Ayhan Akman, Temel Uslu, belediye meclis üyeleri ve partililer Gümeli Beldesi Tütek mevkisinde bulunan Cem evini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz