ALAPLI HABERLERİ

13 ŞUBE MÜDÜRÜ VAR ,EREĞLİ VE ALAPLI’DAN 1 TANE YOK

7 Nisan 2013
622 kez görüntülendi

13 ŞUBE MÜDÜRÜ VAR ,EREĞLİ VE ALAPLI’DAN 1 TANE YOK

Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğünde 13 şube müdürü var.Fakat Ereğli ve Alaplı’da bir tane yok

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri Ereğli Eğitim Yöneticileri Derneği’ne (KEYDER) nezaket ziyaretinde bulundu.

AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır,  KEYDER Başkanı Hüseyin Atıf Budak’a, eğitim camiasının yaşadığı her türlü sorunda yanlarında olacaklarını belirterek; “Eğitim yöneticileri derneği bizim için önemli bir dernek 31 bin öğrencisi, 2 binin üzerinde öğretmeni olan bir ilçede önemsediğimiz bir dernek. Eğitim kurumlarında yaşanan konular olsun, destek konusunda olsun, eksiklikler varsa eksiklikleri tamamlama anlamında siyasi iktidar olarak üzerimize düşen desteği vermeye hazırız.  Zonguldak’ın eğitim anlamında en sıkıntılı olduğu yer Karadeniz Ereğli. Biz onunun için bu yıl inşallah 9 okulu birden yapacağız. Bu süreçte sizlerle de işbirliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

KEYDER Başkanı Hüseyin Atıf Budak’ta, derneğin kuruluş amacının eğitimin sorunları ve yöneticilerin yaşadığı sıkıntıları gündeme getirmek olduğunu belirterek; “Üst kademelere sorunlarla ilgili önerilerimizi de hazırlayıp sunmayı planlıyoruz. Önümüzdeki günlerde Ereğli’deki sorunlarla ilgili çalışmalarımız olacak. Bunlarla ilgili gerekli yerleri gezeceğiz. Tabi bu öneri şeklinde olacak, üst kademelerdeki yöneticiler bu konularda bizim görüşlerimizi değerlendirirler yada değerlendirmezler bilemeyiz ama biz çalışmalarımızı sunacağız. Kuruluş amacımızdan birisi o. Yalnız yöneticiler olarak bizlerinde sıkıntıları var. Üst kademeler bazen tüm çıplaklığıyla konuları göremiyorlar bizler bizzat işin içinde olanlar olarak sorunları yukarıya iletmede ve çözüm bulmada daha yararlı olacağını düşünüyoruz” dedi.

Eğitim yöneticileri olarak, Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü’nde, Ereğli’den de bir şube yöneticisinin olmasını istediklerini anlatan Budak; “Sizin genç dinamik biri olarak burada iktidar partisinin bir yöneticisi olmanız aslında Ereğli için bir şans. Bizim sıkıntılarımız sadece parasal boyuttaki bir sıkıntı değil. Sizden de beklentimiz  Ereğli adına şu; Zonguldak’ta 13 tane şube müdürü var. Ereğli Zonguldak’ın en büyük ilçesi ama bir tane Ereğli’den şube müdürü yok. Bir kaynak geldiği zaman insanlar tabi kendi yörelerine aktarıyor. Biz Zonguldak İl Milli Eğitimde, nüfusumuz oranında şube müdürü olmasını Ereğli eğitimi adına istiyoruz. Yöneticiler açısından Zonguldak’ta en fazla temsil edilmesi gereken yer Ereğli ama şuan 13 şube müdürünün arasında hiç Ereğli’den bir yönetici yok” dedi.

AK Parti’nin ziyaretinde, Ereğli Eğitim Yöneticileri Derneği’nin (KEYDER) yöneticileri  de hazır bulundu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz