ALAPLI HABERLERİ

15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI

9 Ocak 2017
1.081 kez görüntülendi

15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI

Devrek Belediyesi, 15 Temmuz darbe kalkışması sürecinde vatandaşların yaptığı demokrasi mücadelesini ölümsüzleştiriyor.

Eski Terminal Alanında hayata geçirilecek proje kapsamında altı yer altı otoparkı, üstü meydan olan proje hayata geçirilecek. 4680 metrekare alan üzerine inşa edilecek proje ile 160 araçlık yeraltı otoparkı, 1430 metrekare ticari alan ve 3800 metrekare meydan yapımı işinin ihalesi 30.12.2016 tarihinde yapıldı. Devrek Belediye Meclisi Ocak ayı olağan meclis toplantısında, bu alana yapılacak meydana “15 Temmuz Demokrasi Meydanı” isminin verilmesi kararlaştırıldı. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci başkanlığında yapılan toplantıda toplantıya katılan tüm meclis üyelerinin oylarıyla bu karar alındı.

Başkan Semerci, önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak olan proje ile Devrek’in çok güzel bir meydana kavuşacağını hem de halkın demokrasi mücadelesinin ölümsüzleştirileceğini söyledi.

BAŞKAN SEMERCİ, “İLÇEMİZE, İSMİNE YAKIŞIR BİR MEYDAN KAZANDIRACAĞIZ”

Mustafa Semerci yaptığı açıklamada, “ Ocak ayı belediye meclis toplantısında aldığımız kararla Eski Terminal Alanımıza yapacağımız meydana 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ismini verdik. İlçemize, ismine yakışır bir meydan yapacağız. Tüm meclis üyelerimize aldıkları bu karardan ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Rabbim, ülkemize ve aziz milletimize bir daha böyle hain girişimler yaşatmasın inşallah. 15 Temmuz darbe girişimi sürecinde vatanımıza, bayrağımıza, demokrasimize sahip çıktıklarından dolayı ve gösterdikleri birlik beraberlikten dolayı tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.

otopark

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz