ALAPLI HABERLERİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ RESİM SERGİSİ AÇILDI

20 Temmuz 2019
556 kez görüntülendi

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ RESİM SERGİSİ AÇILDI

Alaplı Halk Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında  15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Resim Sergisi  açtı

Alaplı ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz’da açılması planlanan ancak hava muhalefeti nedeniyle açılamayan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Resim Sergisi bugün açıldı.

Cumhuriyet Alanı’ndaki serginin açılış kurdelesini, Alaplı Kaymakamı Emirhan ve Belediye Başkanı Nuri Tekin birlikte kestiler. AlaplıHalk Eğitim  Müdürlüğü’nün organizasyonunda, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerinin yaptığı resimleri sergisini gezen Alaplı Kaymakamı Emirhan Arıkan, 15 Temmuz Pazartesi günü hava muhalefeti nedeniyle serginin açılamadığını hatırlatarak “Sergimizin açılışını bugün yaptık. Vatandaşlarımız gün boyu sergimizi gezebilecekler ve 15 Temmuz’un anlam ve önemini görsel olarak da anlayabilecekler.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de katkılarıyla, öğrencilerimiz çok güzel eserler ortaya çıkarmışlar. Tüm vatandaşlarımızı sergimizi gezmeye davet ediyorum.” dedi.

Serginin açılışına, Alaplı Kaymakamı Emirhan Arıkan’ın yanı sıra, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, kamu kurumlarının müdürleri, siyasi partilerin ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

resim sergisi

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz