ALAPLI HABERLERİ

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE KONULU YARIŞMADA İL BİRİNCİSİ OLDU

29 Mart 2017
812 kez görüntülendi

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNE KONULU YARIŞMADA İL BİRİNCİSİ OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençlerden Ecdada Mektup “15 Temmuz Şehitlerine” konulu yarışmada 11.847 genç arasından Alaplı Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisi Beyza ÖZSOY 96,50 puan alarak il birincisi oldu.


Konu ile ilgili olarak Alaplı Anadolu Lisesi Müdür Vekili Ersin Atlihan; “Yarışmanın Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlendiğini ,15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimini püskürtmek amacıyla demokrasisine ve vatanına sahip çıkan şehitlerimizi konu olan mektuplar üzerine olduğunu söyledi.
Atlıhan ayrıca: “Yarışmada dereceye giren Beyza ÖZSOY Alaplı İlçesi’nde yapılan yarışmalarda da bir çok kez dereceye girmiştir. Bu yarışmada elde ettiği başarı bizleri ayrıca memnun etmiştir.Yarışmaya katılım ve hazırlanma konusunda okulumuza katkılarını esirgemeyen Alaplı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Cevat Çevik’e şükranlarımızı bir borç biliriz. İl genelindeki bu başarısından dolayı öğrenciyi ve öğrenciye emeği geçen öğretmenleri tebrik ediyorum. Bir sonraki süreç Türkiye genelinde yapılacak yarışma. İnşallah öğrencimiz bu yarışmada da dereceye girerek okulumuzu ve İlçemizi gururlandıracaktır.Biz de öğrencimizin başarılarının devamını diliyoruz.’ dedi.

il birincisi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz