ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ ALAPLI İLÇE TEŞKİLATI UYSAL’I ZİYARET ETTİ.

12 Nisan 2014
628 kez görüntülendi

AK PARTİ ALAPLI İLÇE TEŞKİLATI UYSAL’I ZİYARET ETTİ.

Önceki Dönem Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İlçe yönetimi ve İl genel ve Belediye Meclis üyeleri Kdz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ı Ziyaret etti.

11 Nisan Cuma günü saat 11.30’da gerçekleştirilen ziyarette 30 Mart Yerel İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Alaplı Belediye Başkanı Adayı olarak gösterilen Önceki Dönem Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu ve eşi Dilek Çimenoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, partinin Yönetim Kurulu Üyeleri, partili Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile Kadın ve Gençlik Kolu Temsilcileri de katıldı. Ziyarette partili bayanlar tarafından Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a çiçek takdim edilirken, konuklarıyla bir süre görüşme yapan Başkan Uysal gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür duygularını ifade etti. Dr. Nevzat Çimenoğlu’na görev yaptığı süre boyunca Alaplı için verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Hüseyin Uysal, kendisine bundan sonraki meslek yaşamında da başarılar dilerken, Dr. Çimenoğlu da konuşmasında “… Karadeniz Ereğli’de halkın teveccühünü sizden yana kullanması ve sizin gibi mesleğinde deneyimli ve çalışkan bir ismi görev başına getirmesi hepimizi çok mutlu etmiştir. Ben en içten duygularımla size ve ekibinize üstün başarılar diliyorum…”,

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz’da Hüseyin Uysala başarılar dilediğini belirterek, Ereğli’ye çok önemli hizmetler yapacaktır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz