ALAPLI HABERLERİ

2018 YILINA KADAR YOLLAR TAMAMLANACAK

19 Nisan 2016
1.036 kez görüntülendi

2018 YILINA KADAR YOLLAR TAMAMLANACAK

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Kdz. Ereğli ilçesindeki Sivil toplum Kuruluşlu temsilcilerini Karayolları Genel Müdürü’ne götürerek bölgede ki sorunlu yollarla ilgili bilgi aldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu kendisini ziyarete gelen Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kdz. Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, Şoförler Otomobilciler ve Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ziraat Odası 2. Başkanı Zafer Yalman, Muhtarlar Derneği 2. Başkanı Mehmet Arslan, Armutlucumalılar Derneği Başkanı Şenol Akyol, Yeniceliler Derneği Başkanı Şener Mısırlı’yı Karayolları Genel Müdürlüğü’ne götürdü.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’dan Alaplı ilçe girişinin yeniden ulaşıma açılmasını talep etti. Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ise ilgili bölge müdürünü telefonla arayarak söz konusu girişin yeniden incelenmesi ve trafiğe açılabilmesi için çalışma yapılmasını istedi.

Kdz. Ereğli Armutlucumalılar Derneği Başkanı Şenol Akyol ise Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’a Ereğli-Devrek karayolunun durumunu sordu. Ereğli-Devrek Karayolu’nun Kastamonu bölge Müdürlüğü’nün en öncelikli projesi olduğunu ifade eden Kartal “Sayın Milletvekilimiz Faruk Çaturoğlu bizimle her telefon görüşmesinde, her ziyaretinde öncelikli olarak bu yolun yapılmasını istiyor. Karayolları Genel Müdürlüğü olarak Ereğli-Devrek Karayolu’nu yakından takip ediyoruz. Kastamonu Bölge Müdürlüğümüzün de öncelikli yapılacak projelerinin başında geliyor. Şu anda o yolun ödeneği ile ilgili bir sıkıntımız yok. Mevcut çalışmalar devam ediyor. En yakın zamanda ihalesi yapılacak ve bu yol 2018 yılı sonuna kadar mutlaka yapılacak. Bu noktada hiç endişe etmeyin. Konuyu bizzat bende takip ediyorum” dedi. Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal ayrıca Ereğli-Devrek Karayolunun yanı sıra 100. yıl Dorukhan Tüneli, Zonguldak-Ereğli, Ereğli-Akçakoca, Yığılca-Alaplı, Bakacakkadı 100. Yıl karayollarının da 2018 yılı sonuna kadar tamamlanacağı bilgisini verdi. Kartal Alaplı-Ereğli arası Çevreyolunun proje çalışmalarının devam ettiğini, maliyetinin ise global bütçeye konulacağını ifade etti.

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ile Kdz. Ereğli ilçesinden Ankara’ya giden STK Temsilcileri AK Parti Zonguldak milletvekili Faruk Çaturoğlu ile Karayolları Genel Müdürü İsmail Kartal’a teşekkür etti.

karayolları

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz