ALAPLI HABERLERİ

23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

22 Nisan 2015
656 kez görüntülendi

23 NİSAN KUTLAMA MESAJI

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlama mesajı yayınladı

Her yıl 23 Nisan gününü büyük bir ruh, şuur ve heyecanla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıl dönümü ve “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak kutlamaktayız.

Gücünü milletten alan ve halk iradesini her şeyin üstünde tutup, Meclisçatısıaltında bugün bizlere düşen görev, teslim aldığımız bu kutsal emaneti bizden sonra yaşatacak olan nesillere en ileri seviyede teslim etmektir. Hepimiz biliyoruz ki, medeniyet yarışının bir sonu yoktur. Bizler ulaşabildiğimiz en son noktada bayrağı sevgili çocuklarımıza emanet edeceğiz.

Türk çocuklarının bu onurlu görevi en güzel şekilde yerine getireceklerine inanan Atatürk de, bu büyük sevgi ve inancının bir ifadesi olarak bugünü Türk çocuklarına armağan etmiştir.

Yüzlerinde gülücüklerin, kalplerinde sevgi ve umut çiçeklerinin hiç solmamasını temenni ettiğimiz, bunun için büyük gayret sarf ettiğimiz bütün çocuklarımızın ve Türk ulusunun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere, ilk meclisin kurucu üyelerini, ülkemizin bağımsızlığı ve egemenliği uğrunda canlarını feda eden bütün şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz