ALAPLI HABERLERİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

22 Nisan 2014
575 kez görüntülendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

 

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Yavuz, mesajında,94 yıl önce büyük fedakarlıklarla kurulan ve milli mücadelenin merkezi olan TBMM, milletimizin bağımsızlığının ve bu konudaki kararlılığının en önemli sembolü olduğunu kaydetti.

Bu anlamlı günü tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlama ve yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Yavuz, şunları bildirdi:

“TBMM’nin kuruluş yıl dönümü olan 23 Nisan 1920 ülkemizin kaderinin şekillendiği, kahraman Türk Milletinin kurtuluş mücadelesi verdiği ve İstiklal Savaşı’nın en önemli aşamalarından biridir. Türk Milleti hangi şartlar altında olursa olsun milli egemenlik üzerinde hiçbir vesayet ve tahakkümün kabul edilemeyeceğini bütün dünyaya ilan etmiştir .”Hakimiyet, kayıtsız şartsız milletindir” ve milletimiz kendi egemenliğine her zaman sahip çıkacaktır. Ulu önder Atatürk’ün gelecek nesillere verdiği önemin bir göstergesi olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yıl da coşkuyla kutlayacağız. 23 Nisan sadece ülkemizde değil tüm Dünya çocuklarına armağan edilen tek bayram olması nedeniyle evrensel bir özellik taşımaktadır. Geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımızın ve Türk Milletinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 94 yıldönümünü en içten duygularımla kutluyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz