ALAPLI HABERLERİ

ÇATUROĞLU SEÇİM SONUCUNU DEĞERLENDİRDİ

8 Haziran 2015
769 kez görüntülendi

ÇATUROĞLU SEÇİM SONUCUNU DEĞERLENDİRDİ

“Sandık sonuçları ne olursa olsun halkımızın iradesi bir takım eksikler olmasına rağmen sandığa yansımıştır. Ondan dolayı sandığa son derece saygımız vardır. Neticeler itibariyle bu sonuç halkımıza hayırlı olsun.

“Biz özelde Zonguldak Milletvekili olacağız ama genelde Türkiye milletvekili olmak suretiyle hem Zonguldak hem de Türkiye’ye hizmet edeceğiz bunu yaparken de vatandaşlarımız bizim yol arkadaşlarımız olacaktır”   Kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti’den Zonguldak Milletvekili adayı seçilen Faruk Çaturoğlu, “Başbakanımız eğer Ak Parti birinci parti olmazsa istifa edeceğini diğer muhalefet partileri de kendi konumlarını korumaları haline istifa etmeyeceklerini söylemişti. Başkanımızın ön görüsü doğru çıktı” dedi.

“HERKESE ULAŞMAYA ÇALIŞTIK”

Çaturoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, AK Parti Türkiye çapında birinci parti olduğunu söyledi. Özelde Zonguldak milletvekili olacağını ama genelde Türkiye milletvekili olmak suretiyle hem Zonguldak’a hem de Türkiye en iyi şekilde hizmet edeceğini belirten Çaturoğlu, “Demokrasilerin olmazsa olması bir seçimi hep birlikte ifa ettik. 7 Haziran seçimleri sonuçları itibariyle inşallah bütün Zonguldak’a ülkemize ve insanlık alemine hayırlara vesile olsun. Çok uzun bir seçim maratonu hep birlikte geçirdik. Bu süre içerisinde bire bir herkese ulaşmaya çalıştık. Dualarıyla bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.

ÖNGÖRÜSÜ DOĞRU ÇIKTI

Çaturoğlu, AK Parti’nin Türkiye çapında birinci parti olduğuna dikkati çekerek şunları söyledi: “Başbakanımız eğer Ak Parti birinci parti olmazsa istifa edeceğini diğer muhalefet partileri de kendi konumlarını korumaları haline istifa etmeyeceklerini söylemişti. Başkanımızın ön görüsü doğru çıktı. Başbakanımızı ve Ak Parti teşkilatı camiası, bir kez daha Türk halkının büyük bir çoğunluğundan teveccüh görerek birinci parti oldu. Ben burada destek veren herkese teşekkür ediyorum.

“GÖNÜL TEK BAŞINA İKTİDAR İSTERDİ”

Gönül isterdik ki partimiz tek başına iktidar olsun ama biz her zaman parti olarak savunduğumuz bir şey vardı, sandığa saygı,  onu da tepeden tırnağa kadar tüm Ak Parti camiası her zaman her yerde savuna gelmiştir. Sandık sonuçları ne olursa olsun halkımızın iradesi bir takım eksikler olmasına rağmen sandığa yansımıştır. Ondan dolayı sandığa son derece saygımız vardır. Neticeler itibariyle bu sonuç halkımıza hayırlı olsun.

ALAPLI’NIN TARİHTEKİ İLK MİLLETVEKİLİ

Dolayısıyla ben buradan seçilmiş tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Cumhuriyet tarihinde Alaplı’mızdan ilk defa bir milletvekili çıktı. Biz özelde Zonguldak Milletvekili olacağız ama genelde Türkiye milletvekili olmak suretiyle hem Zonguldak hem de Türkiye’ye hizmet edeceğiz bunu yaparken de vatandaşlarımız bizim yol arkadaşlarımız olacaktır”

Yorumlar

  1. Naci ve sevil cerrah dedi ki:

    Tebrikler sayın faruk çaturoğlu hayırlı olsun.

Yorum Yaz