ALAPLI HABERLERİ

300 METRE UÇTU

17 Nisan 2014
649 kez görüntülendi

300 METRE UÇTU

Alaplı ilçesinde viraja hızlı girdiği iddia edilen sürücü 300 metreden denize uçtu. Kayalıklar arasından çıkarılan sürücünün kazayı kırıklarla atlattığı öğrenildi.

Kaza saat 14.00 sularında Alaplı Akçakoca karayolu Pestilci Çeşmesi mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Alaplı’dan Akçakoca istikametine giden 81 AL 433 plakalı cip sürücüsü Muhammet Algül (39), Bölge Trafik Mmüdürlüğüne 500 metre kala girdiği virajda direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyere vurduktan sonra yaklaşık 300 metreden denize uçtu. Kazayı gören diğer vatandaşlar, sağlık, polis ve itfaiyen ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, kendi imkanları ile araçtan çıkan sürücü Algül’ü bazı vatandaşlarla birlikte kıyıya çıkardı. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından sürücü Muhammet Algül, kayalıkların üzerinden taşındıktan sonra patika yoldan anayola çıkarıldı. Kurtarma çalışması sonrasında açıklamada bulunan Alaplı İtfaiye Müdürü Sinan Taşkın, gelen ihbar sonrasında Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin de katılımı ile kurtarma çalışmasını başlattıklarını, yaralı sürücüyü patika yoldan güçlükle çıkardıktan sonra ambulansa teslim ettiklerini söyledi. Taşkın, sürücünün omuz, kol ve ayağında kırıklar olduğunu sözlerine ekledi.

Ambulansta müdahalesi yapılan sürücü Muhammet Algül, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hurdaya dönen cipin denize düşen motor bloğu Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası’na ait vinç ile denizden çıkarıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

From ARAÇ DENİZE UÇTU 1 YARALI, posted by Mustafa Kanca on 4/17/2014 (55 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz