ALAPLI HABERLERİ

36 PROJE, 36 İŞ SAHASI

2 Mart 2014
633 kez görüntülendi

36 PROJE, 36 İŞ SAHASI

Dr. Hüseyin Uysal belediye başkanı seçildiğinde 36 projeyi hayata geçireceklerini söyledi.


Ereğli İlçesi’nde, AK Parti Belediye Başkan Adayı Operatör Doktor Hüseyin Uysal, göreve seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri 36 projenin de birer iş sahası olacağını belirtti.

 

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, 30 Mart Yerel Seçimleri öncesi çalışmalarını sürdüren Uysal, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır, belediye meclis üyesi adayları, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle çeşitli sivil toplum kuruluşu ile resmi kurum ziyaretlerinde bulundu.
Uysal, İlçe Tarım Müdürlüğü’nü ziyaret ederek müdür Remzi Berber’den yürütülen tarımsal çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Ereğli’nin simgesinde de olan Osmanlı Çileği ile özdeşleşen bir ilçe olduğuna vurgu yapan Uysal, bu yöndeki her türlü girişimi destekleyeceklerini ifade etti.

KAVGASIZ ÇÖZÜMLER ÜRETİLECEK
2004’de aynı partiden belediye başkan adayı olan Zonguldak Ereğli ve Çevresini Kalkındırma Derneği (ZERÇEV) Başkanı Cevat Kır’ı ziyaret eden AK Parti Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Hüseyin Uysal, oldukça sıcak ilgiyle karşılandı.
Kır’ın, “ilçede değişimin şart olduğuna, genç ve dinamik belediye başkanına ihtiyaç duyulduğuna” vurgu yaptığı ziyarette, “sorunlar kavga ile değil, birlikte çözülebilir. Bu anlamda sizin bu birlikteliği sağlayacağınıza ve sorunların çözümü noktasında güzel işlere imza atacağınıza inancım tamdır” dedi.
Uysal da, Kır’ın sözlerine ve verdiği desetğe teşekkür ederek, “Ereğli için 36 ayrı projemizi var. Her biri yeni iş imkanı sağlayacak. Projelerimizi önümüzdeki haftadan itibaren açıklayacağız” diye konuştu.
Akşam saatlerinde Devrek Ve Gökçebey Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Uysal’ı kalabalık dernek üyesi karşıladı. Uysal burada da “Gülümseyen bir Ereğli yaratmak için çaba göstereceklerine” dikkat çekti.

DR. ŞEN’İN SİTEMİ!
AK Parti Adayı Hüseyin Uysal ve Beraberindekiler, daha sonra Tenis İhtisas Kulübü Başkanı Dr. Hülya Şen’i ziyaret etti. Şen’in, uzun süredir gündemde tutmaya çalıştığı spor kompleksinin yapımı için çeşitli çevrelerin söz verdiği halde hayata geçirmediği siteminde bulunarak, Uysal’a, “30 Mart’ta Belediye Başkanı seçilirseniz Spor Kompleksini yapabilecekmisiniz?” sorusunu yöneltti.
Uysal da şehrin spor kompleksi ihtiyacına dikkat çekerek, yeni projelerinde yer aldığını dile getirdi. Sağlıklı insanlar için ailelerin birlikte spor yapabileceği alanlar yaratacaklarını anlatan Uysal, Ereğli’nin çarpık yapılaşmasının sona erdirilmesi için yeniden inşa edilmesi gerektiğini öne sürdü.
Ereğli Vergi Dairesi Müdürü Osman Günay’ı ziyaret eden Hüseyin Uysal, Vergi Haftasını kutlarken, çalışanlara da karanfil hediye etti.
İlçe Başkanı Fatih Çakır nezaretinde süren programda Uysal, ziyaretlerine devam etti.
 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz