ALAPLI HABERLERİ

387 BANKA ŞUBESİ ARASINDA 3. OLDU

18 Ocak 2017
1.039 kez görüntülendi

387 BANKA  ŞUBESİ ARASINDA 3. OLDU

387 Şube arasında üçüncülük ödülünü alan Acar, Alaplı’lı olmaktan gurur duyuyorum” dedi


2016 yılında Türkiye genelinde başarılı olan Şube Müdürlerini görkemli bir tören ile ödüllendiren Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.’in dereceye girerek onurlandırdığı isimler arasında; aslen Alaplı’lı olan İstanbul Fatih Akdeniz Şubesi’nin başarılı Müdürü Necati Acar’da yer aldı.
387 ŞUBE ARASINDA, 3.CÜ OLDU
Kuveyt Türk’ün ülke ve yurt dışında bulunan 387 şubesi arasında yapılan derecelendirmede üçüncü olan Kuveyt Türk Müdürü Acar, ödülünü İstanbul Pendik’te bulunan The Green Park Otel’de Üst Yönetiminin katıldığı Program ile Banka Genel Müdürü Ufuk Uyan’ın elinden aldı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş. 2016 yılında Türkiye genelinde başarılı olan Şube Müdürlerini The Green Park Otelde (Pendik) Üst Yönetiminin katıldığı Program ile Ödüllendirdi. Çok şükür bizim şubemizde bu törende yerini aldı ve ödülümüzü Genel Müdürümüz Sn.Ufuk UYAN bey’den aldık.
Kuveyt Türk 387 şubesi ile Katılım Bankacılığı Sektöründe birinci , genel bankacılık sektöründe ise 12. Sırada yer almaktadır.
Necati ACAR KİMDİR;

Alaplı Kasımlı Köyü Çöngelli Mahallesindendir. İlk öğrenimini köyünde , orta ve lise eğitimini ise Alaplı Atalay Lisesinde tamamlamıştır. Süleyman Demirel Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Necati Bey daha sonra İşletme alanında Yüksek Lisans yapmıştır. 2004 yılından bu yana Kuveyt Türk Katılım Bankasında çalışmaktadır. Hali hazırda Fatih Akdeniz Caddesi (İstanbul) Şube Müdürlüğüne devam etmektedir. Evli ve iki kız çocuğu babası olan Necati Bey İngilizce bilmekte olup ; Sermaye Piyasaları Kurumu İleri Düzey , Kurumsal Yönetim , Türev Araçları , Kredi Derecelendirme , BES ve SEGEM Sertifikalarına sahiptir.
Mesaj ; Bu günlere gelmemde maddi ve manevi çok emeği bulunan Aileme teşekkür ediyorum. Alaplılı olmaktan dolayı gurur duyuyorum. Türk Bankacılık sistemi güçlü bir yapıya sahiptir. İnşallah Ülkemiz içesinde bulunduğumuz bu zorlu süreci birlik beraberlik içerisinde olarak ve hangi alanda olursa olsun tüm fertlerimizin işlerini en iyi şekilde yapmaları ile kısa zamanda aşacaktır.

bankacı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz