ALAPLI HABERLERİ

67 TV SPOR YORUMCULARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

7 Kasım 2013
774 kez görüntülendi

67 TV SPOR YORUMCULARINDAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

67 TV’de Ender Yüksel’in hazırlayıp sunduğu Spor Kritik programının yorumcuları Resul Kumaş ve Hüseyin Cevher, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret ederek, sportif tesisleşmeye katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Resul Kumaş ve Hüseyin Cevher, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nun, Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı 690 Evler semtindeki sentetik çim yüzeyli futbol sahasının yapımına önemli katkılarının olduğunu belirterek, “Futbol sahasını yerinde gördük ve çok beğendik. Güzel bir saha olmuş. Her ne kadar Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı olsa da, bu sahanın yapımında sizin de Alaplı Belediyesi olarak büyük bir emeğinizin olduğunu biliyoruz. Bunun yanında, şehir merkezi Kapalı Spor Salonu arkasında yine güzel bir spor sahası yapmışsınız. Bu sahayı da çok beğendik. Bunların dışında, sportif tesisleşmeye ve sportif etkinliklere katkılarınızın olduğunu biliyoruz. Bu yüzden size 67 TV Spor Kritik programına adına teşekkür etmeye geldik. “ dediler. Kumaş ve Cevher, teşekkür ziyaretlerinin anısına, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’na yelkenli maketi hediye ettiler.

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı spor yorumcuları Resul Kumaş ve Hüseyin Cevher’e teşekkür ederek, “ Ben, gençliğimde uzun süre yelken sporu yaptım. Çocukluğumdan beri sporun içinde olan biriyim. Zonguldakspor, o zamanki Türkiye Birinci Ligi’nde 3. olarak lig şampiyonluğunu kaçırdığında, uzun süre ağladığımı halen unutamam. Alaplı Belediyesi olarak, 690 Evler semtindeki futbol sahasındaki bir takım çalışmaları Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile beraber yaptık. Biz de elimizden gelen katkıyı verdik. Bu sahada bir tek tribün eksiğimiz var. Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nce ayrılan ödenekle, önümüzdeki aylarda tribün yapılacak. Önümüzdeki yıllarda ihtiyaca göre tribünler daha da büyütülecek. Spor, her yerleşim birimi için çok önemli. Bunun için sporun geliştirilmesi ve kalkındırılması gerekiyor. Özellikle yeni yetişen nesillerin kötü alışkanlıklara yönelmemesi, boş zamanlarını çok iyi değerlendirebilmesi için spotif tesislerin mümkün olduğunca artırılması gerekiyor. Biz bunun bilincindeyiz ve çalışmalarımızı da bu yönde yapıyoruz. Şehir merkezine yaptığımız ve yağlı güreşler ile bayram kutlamaları, okulların mezuniyet törenleri ve bir takım açık hava etkinliklerinin yapıldığı spor sahasını da daha çok amaçlı değerlendirmek istiyoruz ve buna yönelik çalışmalar yapıyoruz. “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz