ALAPLI HABERLERİ

ADAY ÖĞRETMENLER TÜRK KIZILAY ŞUBESİ İLE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

1 Nisan 2017
748 kez görüntülendi

ADAY ÖĞRETMENLER TÜRK KIZILAY ŞUBESİ İLE GAZİLERİ ZİYARET ETTİ

Alaplı’da  aday öğretmenler Gaziler Derneği ile Türk Kızılayı Alaplı şubesini ziyaret ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne 2016 Ekim ayında atanan, 4/B sözleşmeli statüsündeki aday öğretmenlerin yetiştirme programı çevresinde, Okul Dışı Faaliyetler Bölümünde “Kurumsal İşleyiş” faaliyetleri olarak dernek ziyaretleri gerçekleştirildi.

İlk olarak Şube Müdürü Suat Günay ve Mesleki Eğitim Merkezi müdürü Ertuğrul Yalınbaş  nezaretinde Gaziler Derneğini ziyaret eden heyet gaziler ile çeşitli konular üzerinde bilgi alışverişinde bulundular.

 

Daha sonra T. Kızılayı  Alaplı Şubesini ziyaret eden aday öğretmenleri  misafir eden Kızılay Şube başkanı  Hayri Yiğit Kızılayın çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Yiğit ” 2016 Ekim ayında ilçemize atanan aday öğretmenlerimizin ziyaretleri nedeni ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Güzel bir ilçede görev yapıyorsunuz ve çok şanslısınız. Öğretmenlik kutsal bir meslektir. Öğrencilerimizin eğitimi yetiştirilmeleri anlamında çok güzel çalışmalara imza atacağınıza inanıyorum. Öğretmenin yeri geliyor anne ve babanın yerinden üstün çıkıyor. Bunun için çok kutsal bir mesleğin sahibi olduğunuzu asla unutmamanızı rica ediyorum. Ziyaretinizden dolayı da tekrara teşekkür ediyorum” diye konuştu.

adayyy

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz