ALAPLI HABERLERİ

AFAD AFET EĞİTİM SEMİNERİ VERDİ

4 Nisan 2014
993 kez görüntülendi

AFAD AFET EĞİTİM SEMİNERİ VERDİ

Zonguldak İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü tarafından öğrencilere Birey ve Aileler İçin Afet Eğitimi Semineri verildi.

 

Alaplı İmkb. Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde öğrencilere Doğal afetler ve Deprem hakkında eğitim semineri verildi. Eğitimde öğrencilere acil durumlarda can kaybının en aza indirilmesi ve bu durumlarda ilk yapılması ve uygulanması gereken bilgiler verildi.Eğitim okul toplantı salonunda yapıldı. 02.04.2014 ve 03.04.2014 tarihlerinde AFAD Zonguldak il Müdürlüğü personeli Aslan DAĞLIOĞLU,Necla AKYOL,Ercan YÜZLÜ,Mustafa MERSİN tarafından 4 oturum halinde verilen eğitimde öğrencilerle Afet ve Acil durum ilgili soru cevap ve sunum şeklinde bilgilendirme yapıldı.Öğrencilerinde konuyla ilgili soru sormaları da ne kadar duyarlı olduklarını gösterdi. Yaklaşık 40 dakika  süren eğitim semineri sonunda AFAD yetkilileri öğrencilere ve öğretmenlere dinledikleri için teşekkür ettiler.

 

Okul Müdürü Eyüp ERTAŞ Çok güzel ve faydalı  bir seminer olduğunu söyleyerek Semineri Sunan Afad Yetkililerine ve Seminerde emeği geçen Sivil Savunma Kulübü Rehber öğretmenleri Fedai KARASAKAL,Şefik DEMİRCİ,Çağlayan DALP’e ve Tüm kulüp öğrencilerine teşekkür etti.


From AFAD AFET EĞİTİMİ SEMİNERİ, posted by Mustafa Kanca on 4/04/2014 (7 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz