ALAPLI HABERLERİ

Afet Konutlarında Çevre Düzenlemesi

17 Haziran 2012
486 kez görüntülendi

Afet Konutlarında Çevre Düzenlemesi

Alaplı Afet konutlarında çevre düzenleme çalışmalarına başlandı.
Çalışmaları yerinde inceleyen Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Afet Konutlarının çevre düzenleme işini teslim alan yüklenici firmanın çalışmalara başladığını bildirerek, sözleşme gereği en geç üç ay içinde çalışmaların tamamlanacağını bildirdi.

Afet Konutları arasındaki yollar ile apartman aralarının beton parke kaplanacağını ayrıca istinat duvarlarının da yapılacağını bildiren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, mahallenin giriş ve çıkış yolları ile imar yolunun da Alaplı Belediyesi tarafından yapılacağını bildirdi.
Başkan Çimenoğlu, Alaplı Belediyesi’nce bu yaz ayı içerisinde afet konutlarının imar yolu da dahil olmak üzere toplam 13 bin metrekare beton parke kaplama yapılacağını da bildirdi.
Afet Konutlarının “site” konumunda olduğu için mahalle aralarında aydınlatma sorunu olduğunu da ifade eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Daha önce de söylediğim gibi, BEDAŞ sadece imar yollarını aydınlatıyor.
Afet Konutları site kapsamında olduğu için mahalle aralarındaki aydınlatmayı yapmıyorlar. Biz bu sorunu güneş enerjili aydınlatma lambalarıyla çözmeye çalışacağız. “ dedi.
Yüklenici firmanın Afet konutlarındaki çevre düzenleme çalışmalarını tamamlamasının ardından, Belediye’nin de imar yolunun yapımına başlayacağını bildiren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Tüm bu çalışmalar tamamlandıktan sonra, artık halk otobüsleri bu hattan da çalışmaya başlayacak. Yol güzergahının değişik noktalarına otobüs durakları koyacağız. “ dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz