ALAPLI HABERLERİ

AGD’DEN BÜYÜK GENÇLİK BULUŞMASI

4 Mayıs 2016
1.123 kez görüntülendi

AGD’DEN BÜYÜK GENÇLİK BULUŞMASI

Anadolu Gençlik  Zonguldak’ta şölende buluşuyor.

Anadolu Gençlik Derneği Alaplı İlçe Başkanı Rıdvan TÜRKOĞLU Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak İl Başkanlığı tarafından düzenlenen şölen ile ilgili yaptığı açıklamada, Gençliğimizin içinde bulunduğu buhranlı durumu bildiklerini ve bunun içinde gece gündüz demeden maddi ve manevi değerlere bağlı bir nesil yetiştirmek için çalıştıklarını bildirdi, tarihinden özünden ve geçmişinden uzaklaşan bir gençliğin geleceği karanlık olduğu gibi buna bağlı olarak toplumumuzda değerlerinden ve maneviyatından uzaklaşacaktır.

TÜRKOĞLU Bizler, Anadolu Gençlik olarak İnançı olan ve ideali uğruna fedakarlık yapabilen bir gençliğin, geleceğe güvenle bakabileceğine inandığımız için bu çalışmaları yapıyoruz. Anadolu Gençlik Derneği Zonguldak Şubesinden dev organizasyon,14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat. 18:00′ Zonguldak Site Yeni Kapalı Spor Salonunda ” BÜYÜK GENÇLİK BULUŞMASI” Şölenine hazırlanıyor, şölene Genel Başkan Salih TURHAN beyin de katılacağı bildirildi.

14 Mayıs 2016 Cumartesi günü saat: 18:00’de Zonguldak Site yeni Kapalı Spor Salonunda yapaçağımız ” BÜYÜK GENÇLİK BULUŞMASI,, Programımızda Ezgileri ile camiamızın yakınen tanıdığı sanatcımız Umut MURARE, Kuranı Kerim Tilaveti ile, Mustafa Özcan GÜNEŞDOĞDU, Sinevizyon ve Kum Sanatı Gösterisi, Mehteran Bölüğü ve Umre çekilişinin yapılacağı geceye onur konuğu olarak Anadolu Genlik Derneği Genel Başkanı Sn.Salih TURHAN bey katılacaklardır. dedi. TÜRKOĞLU, Tüm Alaplı Gençliğini ve Halkımızı Zonguldak’ta düzenlediğimiz geceye davet ederek sözlerini tamamladı.

rıdvan

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz