ALAPLI HABERLERİ

AGİAD İFTAR YEMEĞİ VERDİ

28 Temmuz 2012
904 kez görüntülendi

AGİAD İFTAR YEMEĞİ VERDİ

AGİAD iftarı Alaplı’yı bir araya getirdi.Alaplı Genç İşadamları Derneğinin verdiği iftarda Alaplı Protokolu ve halk bir araya geldi.

Özel Rumuz Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu bahçesinde ( Eski Hayri Gülsoy İÖO )  düzenlenen iftar yemeğine Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş, daire müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri,  İş Adamları, Sivil Toplum Örgütlerinin Temsilcileri, dernek Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeğinde konuşan yapan AGİAD Başkanı Muammer Semerci, Ramazan ayının önemine değinerek, Ramazan ayının birlik ve beraberlik için bir fırsat olduğunu söyledi. Semerci, “Bugün burada geleneksel olarak düzenlediğimiz iftar yemeği için toplanmış bulunuyoruz. Ramazan ayına erişmenin hazzını yaşıyor, ülkemiz ve bütün insanlık için hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyoruz. Ramazan ayı merhamet, kardeşlik, paylaşım ve birlik ayı olduğu gibi hepimiz içinde bir muhasebe fırsatıdır. Bu vesile ile davetimize katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Semerci ilçede son 5 yıldır görev yapan ve Sakarya Erenler ilçesine  tayini çıkan Alaplı Müftüsü Hüseyin Baş’a da ilçeye verdiği desteklerinden ötürü plaket  takdim etti.

Müftü Hüseyin  Baş  yaptığı kısa konuşmada, başta iş adamları ve AGİAD olmak üzere bütün halkımızda büyük destek gördüm. Yaptığımız programlar da her zaman AGİAD’ın desteğini yanımızda hissettik. Her zaman kendilerinden destek aldım. Özellikle kendilerine başta AGİAD başkanına, başkanlık yapan kardeşlerimize ve yönetim kurulu üyelerine ve bütün halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bütün halkımızdan Allah razı olsun. Rabbim bizi tekrardan güzellikler de buluştursun. Ramazan ayı sonu itibariyle ilçeden ayrılacağım ve Alaplı”nın kendisi için ayrı bir öneminin bulunduğunu ifade etti.

Yemeğin son bölümünde  2011 yılında AGİAD tarafından yapılan Afrika’da  yapılan kurban bağışı  yardımların orada yaşayan vatandaşlara dağıtılmasını sinevizyon gösterisi eşliğinde davetlilere izletildi.

, ( )




Yorumlar

  1. fethi dedi ki:

    Allah kabul etsin . İftara giderken geçilen yolun hali içler acısı. Üç evlerin önü kışın yağan kardan beri öyle bekliyor. Kaç ay oldu. Öğrenci yurduna giderken olan çukurların halini anlatmaya gerek yok. İlçemizin sayın idarecileri ve siyasileri bu yolları hiç mi görmüyorlar acaba? Haber sitesi olarak ilçemizin yollarını haber yapmaya devam ederseniz seviniriz.

Yorum Yaz