ALAPLI HABERLERİ

AHİLER KÖYÜ MUHTARINDAN İTFAİYEYE TEŞEKKÜR

25 Ağustos 2013
830 kez görüntülendi

AHİLER KÖYÜ MUHTARINDAN İTFAİYEYE TEŞEKKÜR

Alaplı Ahiler Köyü muhtarı bayramda köyünü susuz bırakmayan Alaplı İtfaiyesine teşekkür etti

Muhtar İsmail Gülten köylerinde bayram olduğu gün köye şebekeden su gelmeyince Alaplı Belediyesini aradı.

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu Alaplı İtfaiyesini Ahiler köyüne yönlendirerek susuz bırakmadı.

Gülten Ramazan bayramının ikinci günü şebekeden su gelmeyince  ve Ahiler  köyünde depodaki su da tükenince Alaplı Belediyesini aradım. Belediye  itfaiye aracını göndererek yaklaşık 12 ton su depoya aktarıldı . İtfaiyenin desteği ile Bayram da kısmen de olsa su sorunu çözülmeye çalışıldı ama bilinmeli ki geçici bir çözüm olduğu gerçektir.

Acilen köylerimizde ki su sorununa  çözüm bulunması gerekir dedi.

Ben Ahiler Köyü muhtarı olarak Alaplı Belediyesine ve Alaplı İtfaiyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum dedi

Alaplı Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu, Ramazan Bayramı boyunca 14 köyümüze 24 tanker su taşıyarak köylerin su ihtiyaçlarını karşıladıklarını bildirdi.

Çimenoğlu, yaptığı açıklamada, 3 gün süren ramazan bayramı ve hafta sonunda köylerden gelen su taleplerini karşıladıklarını söyledi. Su ihtiyacı yanı sıra çıkan yangınlara da anında müdahalede bulunduklarını ifade eden Çimeoğlu, “Alaplı Belediyesi itfaiye müdürlüğü olarak köylerimizden Belediyemize su ihtiyacı yönünde talepler gelmektedir. Özelikle havaların sıcak gitmesi ve fındık hasat mevsimi nedeniyle köylerimizdeki su ihtiyacı daha çok olmamaktadır. Bu nedenle su sıkıntısı çeken köylerimize Belediyemize müracaat ettikleri taktirde tankerlerle su gönderiyoruz. Ramazan bayramında 14 köyümüze 24 tanker su getirdik. Osmanlı, Okçular, Küçükaymak,Yenidoğanlar,Ömerli Gökçeler mahallesi, Durhanlı, Ahiler, Abdi köyü,Toyfanlı, Eleşler ve Bektaşlı köylerindeki su depolarına tankerlerle su taşıdık.

ALBUM ADI AHİLER KÖYÜ MUHTARINDAN İTFAİYEYE TEŞEKKÜR, Fotograf Mustafa Kanca on 8/25/2013 (4 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz