ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ ALAPLI İLÇE YÖNETİMİ AÇIKLANDI

5 Aralık 2013
890 kez görüntülendi

AK PARTİ ALAPLI İLÇE YÖNETİMİ AÇIKLANDI

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, yeni yönetim kurulunu açıkladı.

Yavuz Gazetecilere yaptığı açıklamada, eski ilçe başkanı Faruk Çaturoğlu’nun Alaplı Belediye Başkan aday adayı olmak için görevinden istifa etmesinin ardından partilerinin genel merkezi tarafından göreve getirildiğini söyledi.

Göreve başlamanın ardından yeni yönetim kurulunu oluşturduğunu ifade eden Yavuz,“Göreve geldiğim gün itibariyle eski yönetim kurulu üyeliğinden il genel ve Belediye meclis üyeliği için istifa eden arkadaşlarımız vardı. Bunların yerine teşkilatımıza genç arkadaşlarımızı getirdik. Eski yönetimdeki bazı isimlerler yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Yeni yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Mustafa Yavuz,

Birol Şahin,

Yılmaz Can,

İbrahim Yalı,

Şükrü Akman,

Rahmi Yener,

Gürcan Altunkaya,

Cemil Uzun,

Mehmet Yavuz,

Birol Çevik,

Mehmet Güler,

Mustafa Şen,

Nihat Erten,

Uğur Uyan,

Elif Aydınlı,

Ahmet Maltepe,

Şerafettin Acar,

Ali Uysal,

Nazlı Kaya,

Havva Tuğba Kocaman

Yedekler:

Emrullah Özmen, Yaşar Karacan,Hali Yurdusever,Ali Şen,Fevzi Altay,Savaş Karaca,İsmail Demircan,Sezer Acar,Recep Erdoğan,İbrahim Demirhan,Soner Şentürk,Mehmet Uzun,Fikri Korkmaz,Erkan Yazıcı,Murat Özel,Metin Kaya,Mustafa Demirci,Mustafa Bayhan,Kadir Yaman,Yetiş Şen.

Yorumlar

  1. asil 67 dedi ki:

    Gerçekten kemal ersöz mumla arancak gibi alaplıyı halen bitirmek için uğraşıyorlar onuda yaz diye teefonlarını arayan çok olmuş galiba yavuzu partiyle hiç aakası olmayanar çok bu listede

Yorum Yaz