ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ ALAPLI TEŞKİLATI SEÇİMİNİ YAPTI

23 Şubat 2020
1.674 kez görüntülendi

AK PARTİ  ALAPLI TEŞKİLATI  SEÇİMİNİ YAPTI

AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatının 7. olağan genel kurulunda ilçe başkanlığına Yaşar Karacan seçildi.

Alaplı Belediyesi Kültür Merkezinde yapılan ve Divan Başkanlığını Genel Merkez Zonguldak İl Koordinatörü, Kastamonu Milletvekili Metin Çevik’in yaptığı olağan genel kurulda, Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile İl Başkanı Zeki Tosun ve Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan birer konuşma yaptı.

ÖZTÜRK’ÜN LİSTESİ KABUL EDİLMEDİ

Kongre Divan Başkanlığı,  İsmail Öztürk’ün listesini, üst kurul delegesi sayısının, olması gerekenden fazla olmasının parti tüzüğüne uygun olmadığı gerekçesiyle kabul etmedi..  Divan Başkanı Kastamonu Milletvekili Metin Çevik’in, İsmail Öztürk’ün listesinin seçimlere katılamayacağını açıklaması üzerine, salonda gergin anlar yaşandı. Bu karara uzun süre itiraz eden İsmail Öztürk ve taraftarları salonu rek etti. Mevcut İlçe Başkanı Yaşar Karacan’ın ilçe başkan adaylığında tek listeyle gidilen seçimlerde,  toplam 414 delegeden, hazırun cetvelini imzalayan 358 delegenin 265’i oy kullandı. 23 oyun geçersiz sayıldığı seçimlerde, Yaşar Karacan ve listesi 242 oy aldı.

Genel kurula, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Polat Türkmen, Ahmet Çolakoğlu ve Hamdi Uçar ile İl Başkanı Zeki Tosun ve AK Partili ilçe ve belde belediye başkanları ve ilçe ve belde başkanları da katıldı.

AK Parti İlçe Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.

Uğur Uyan, Abdullah Acar, Eyüp Uludağ, Faruk Yolaç, Önder Turan, Birol Çevik, Yaşar Yalman,Yıldır Ulukaya, Mustafa Yazkurt, Hüseyin Eroğlu, Halil Yılmaz, Altan Güngör, Hatice Erçal, Gamze Selam

akparti

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz