ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ ALAPLI TEŞKİLATI, TIP BAYRAMINI KUTLADI

14 Mart 2017
712 kez görüntülendi

AK PARTİ ALAPLI TEŞKİLATI,  TIP BAYRAMINI KUTLADI

Alaplı ilçesi AK Parti İlçe Teşkilatı 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kurumlarına ziyaret gerçekleştirdi.


AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Ayhan Akman ve partililer sağlık kurumlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve beraberindeki partililer sırasıyla, Alaplı Devlet Hastanesi, 1 ve 2 Nolu Ana Toplum Sağlığı Merkezi, 112 Hızır Acil Servis ile Sağlık Grup Başkanlığını ziyaret ederek, görevli doktor ve sağlık personeline çiçek takdim edip 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar.
İlçe Başkanı Yavuz ve beraberindeki heyet Alaplı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ozan Özlücan’nı makamında ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramını kutladılar. Yavuz burada yaptığı açıklamada; “Başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının, toplumsal yaşamın en önemli unsuru olduğuna dikkat çekerek, İçinde bulundukları şartlar ne olursa olsun, büyük bir özveri ve sorumluluk ile görev yapan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız, toplumun her bireyinin olmazsa olmazlarındandır. İnsan sağlığı gibi son derece ağır bir sorumluluk üstlenmektedirler. Bu nedenle, onların çalışma şartları, moral ve motivasyonları iyi olmalı, toplum da onlara yardımcı olmalıdır. İnşallah en kısa zamanda ilçemize 50 yataklı C sınıfı bir yeni hastane kazandıracağız. Bunun çalışmalarını sürdürüyoruz. Başta doktorlarımız olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını kutluyorum dedi.

hastane

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz