ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ EREĞLİ TEŞKİLATI’NDAN BAŞKANA ZİYARET

17 Mayıs 2013
548 kez görüntülendi

AK PARTİ EREĞLİ TEŞKİLATI’NDAN BAŞKANA ZİYARET

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.

Belediye Başkan Yardımcımız İbrahim Şengün ve Belediye Meclisi Üyemiz Mehmet Yaman’ın da hazır bulunduğu ziyarette, güncel siyasi gelişmeler ve bölgesel sorunlar ve çözümleri üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Ak Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Alaplı ve Ereğli ilçelerini bir bütün olarak gördüklerini belirterek, “Gerek coğrafi konumları ve gerekse sosyal ve kültürel bağları nedeniyle bu iki ilçeyi biz birbirinden ayrı görmüyoruz. İki ilçenin sorununu da ortak bir sorun olarak görüyoruz ve ortak bir girişimle çözülebileceğine inanıyoruz. Ereğli ilçemizde hükümetimizin sorunlara çözüm olan güzel hizmetleri var. Keza, Alaplı ilçemizde de hükümetimiz ve belediyemiz önemli hizmetler yapıyorlar. “ dedi.

Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “ Ereğli ilçemizde hükümetimiz, kalıcı hizmetler üretiyor. Hastane gibi bazı hizmetler, uluslar arası nitelikte. Keza, Alaplı ilçemizde de ilçemizin eksiklerinin giderilmesi noktasında hükümetimiz önemli yatırımlar yapıyor. “ dedi.

Fatih Çakır ve Yönetim Kurulu üyelerinin göreve başlamasından sonra Ak Parti Ereğli Teşkilatı’nın çalışmalarının da ivme kazandığını belirten Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Çimenoğlu, “Bu çalışmalar, gerek bölgemizin kalkınmasında ve gerekse siyasi olarak olumlu sonuçlar verecektir. Bundan kuşkumuz yok. “ dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz