ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ EREĞLİ’DE FATİH ÇAKIR’I GÖREVLENDİRDİ

23 Aralık 2012
1.248 kez görüntülendi

AK PARTİ EREĞLİ’DE FATİH ÇAKIR’I GÖREVLENDİRDİ

Ak Parti genel merkezi tarafından Kdz.  Ereğli İlçe teşkilatını kurmakla görevlendirilen M.Fatih Çakır, gazetecilere konuştu.

Gazetecilere açıklamalar yapan M. Fatih Çakır,  konuşmasına kendisini göreve atayanlara teşekkür ederek başladı ve “Öncelikle geçtiğimiz gün  genel merkezde genel merkez yardımcımız Sayın Ekrem Erdem ilçe başkanlığı görevine bizleri atamıştır. Bu atamada katkılarını bizlerden esirgemeyen önceki ilçe başkanımız Adem Öztürk’e yine beraber gittiğimiz Salih Kumaş, il başkanımız Hamdi Uçar’a, milletvekillerimiz başta Prof. Dr. Ercan Candan olmak üzere Özcan Ulupınar ve Sayın Köksal Toptan başkanımıza verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda İl koordinatörümüz Ali Er Coşkun beye ve bölge koordinatörümüz Sayın Fikri Işık beyefendiye teşekkür ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

“Yönetimi Birlikte Oluşturacağız”

Bir hafta, on gün içerisinde Ereğli’de birlik beraberliği oluşturan bir yönetim oluşturmayı hedeflediğinin altını çizen Çakır, “daha sonrada genel merkezimizle koordineli olarak atama işlemini gerçekleştirmek istiyoruz.” dedi. Çakır, “Bu konuyu ile ilgili eski ilçe başkanlarımızın eski il başkanımızı mevcut il başkanımızı vekillerimizi sivillerimizi hemen hemen tamamını ziyaret edip tavsiye ve isimleri alacağız ve havuzda harmanladıktan sonra Ereğli’ye en uygun en üst seviyede hizmet veren bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz.”  Görüşlerine yer verdi.

“Teşkilatın Ardından, Yerel Seçime Hazırlık Projelerimizi Başlatacağız”

Döneminde “uyumlu bir süreç” olacağına ilişkin ipuçları vermeye özen gösteren Çakır, sözlerini şöyle tamamladı; “Hedeflerimiz öncelikle yönetimi atadıktan sonra eksik kalan veya teşkilatta yapılması gereken değişiklikleri yapacağız. Kandilli belde teşkilatını oluşturacağız. Daha sonra yerel seçime hazırlık projelerimizi başlatacağız. Hem AK partiler hem de hem de AK parti dışındakiler için de birlik beraberlik içinde Ereğli menfaatlerini ön planda tutabilecek üst düzey yönetimi iktidar partinin yönetimi ne kadar güçlü olursa Ereğli’miz o kadar üst seviyede hizmet alır  düşüncesiyle en iyisini yapmaya çalışacağız. Bu konuda herkesten öneri ve tasfiyelerini alacağız herkesin bize destek vermesini bekliyoruz. “

Mehmet Fatih Çakır kimdir?

Mehmet Fatih Çakır, 1977 Kdz. Ereğli doğumlu. İlk orta ve lise eğitimini Ereğli’de tamamlayan Çakır, önce ön lisans, ardından Anadolu üniversitesinde lisans eğitimini tamamladı ve işletme masteri yaptı.  Evli ve üç çocuk babası olan Çakır, Demir çelik ürünleri ticaretinin yanında, Ereğli-Alaplı’da Hedef dershanesinin sahipliğini yapıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz