ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ EREĞLİ’DE KUTLAMA YAPTI

13 Nisan 2014
613 kez görüntülendi

AK PARTİ EREĞLİ’DE KUTLAMA YAPTI

Ereğli İlçesi’nde, yerel seçimleri kazanan AK Parti, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile birlikte kutlama etkinliği gerçekleştirdi.


AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Sahil Bandı’ndaki Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen etkinlikte yaptığı konuşmada, ilçeye hizmet için gece, gündüz çalıştıklarını söyledi.
Candan, bundan sonraki süreçte de tatil günleri dahi çalışacaklarını belirterek, şöyle dedi:
“Bugün güneş çok güzel bahar geliyor, Hakikaten Ereğli’ye Bahar geldi. Allah bize iki baharı aynı anda yaşatıyor. Şu anda her tarafta ağaçlar çiçek açmaya başladı. Ama Ereğli Başka bir güzelleşti. Bundan daha güzel olacak, buradan bunun sözünü veriyoruz . Başkanımla (Hüseyin Uysal) beraber hafta tatili demedik çalıştık. Bundan sonra, Ereğli’yi nasıl ileriye getireceğiz bunun için çalışma yapacağız. Bundan sonra bizim için Cumartesi ve Pazar yoktur. Gecesi de yoktur, gündüzü de yoktur. Bizim varımız yoğumuz Karadeniz Ereğli’dir. Burada seçim öncesi verdiğimiz vaatlerin yerine getirilmesi için biz varımızla yoğumuzla çalışacağız. Allah’tan tek temennimiz var, size karşı bizi mahcup etmesin, tek isteğimiz budur, Ereğli’de kavga çekişme bitmiştir, bundan sonra hepimizin yüzü gülecektir. Ereğli’nin önünü çok daha güzel günler bekliyor, çok daha güneşli günler bekliyor.”

UYSAL: “LAF DEĞİL HİZMET!”
“Genç Başkan” sloganları ile karşılanan Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da, “laf üretmeyeceklerini, hizmet üreteceklerini” tekrarladığı konuşmasında şunları söyledi:
“Bizlerin bir sözü vardı; İnsanı yaşat ki devlet Yaşasın. Biz insanı seviyoruz dedik ve biz sizleri seviyoruz dedik. Ben ailemi sevdiğim kadar sizleri seveceğimi söyledim, bundan hiç kuşkunuz olmasın. Gerçekten hepiniz, her ferdiniz Ereğli’de nefes alan, Ereğli’de yaşayan her insanımız bundan sonra benim ailemin bir parçası. Ailemi ne kadar seviyorsam, sizleri de o kadar çok seveceğim. Bugünden sonra biz şunu diyoruz; yeniden diriliş daha parlak gelecek, daima millet daima hizmet diyoruz. Biz laf üretmeyeceğiz, hizmet üreteceğiz dedik ve bu sözümüzü arkasındayız. Biz, bayramımız dediğimiz bu seçimleri sizlerle kazandık Ben bu günkü bayramımızı kutluyorum. Tüm Ereğli de yaşayan bütün halkıma sizlerin huzurunda saygılarımı sevgilerimi sunuyorum.”

ÇAKIR: “ŞİMDİ HİZMET ZAMANI”
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ise siyaset zamanı olmadığını, hizmet zamanı geldiğini vurgulayarak, “siyasetimizi 30 Mart’a kadar yaptık ve siz değerli halkımızın desteği ile kadrolarımızın çalışmasıyla, Belediye Başkanımızın, Milletvekilimizin, Teşkilat mensuplarımızın, Sandık kurulu Üyelerimizin de desteği ile 30 Martı’n akşamında zaferi sizlerin desteği ile sağladık, Hepinize teşekkür ediyoruz, sağ olun, var olun. Bundan sonra hizmete devam ediyoruz” dedi.
AK Parti Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri, parti yöneticileri, ilçe kadın ve gençlik komisyonu üyeler, muhtarlar ile kalabalık vatandaş topluluğunun atıldığı etkinlikte, yerel sanatçıların çalıp söylediği müzik eşliğinde eğlenildi.

8 2 3 4 5 6

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz