ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR

2 Mayıs 2015
646 kez görüntülendi

AK PARTİ EVLADINA SAHİP ÇIKIYOR

AK Parti Alaplı İlçe teşkilatı seçim çalışmaları kapsamında Aşağıdoğancılar ve Mollabey köylerini ziyaret etti.

 

Aşağıdoğancılar köyünde Köy Muhtarı Rahmi Yapar ve kalabalık bir gurup tarafından karşılanan Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl genel Meclis üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu, Belediye Meclis üyesi Yüksel Koçak ve yönetim kurulu üyeleri Köy konağında halkla buluştu. Köy muhtarı Yapar, burada yaptığı konuşmada, Bu seçimde bizler milli bir maça çıkıyoruz. Bu maçtan inşallah zaferle döneceklerini belirtti. Bundan önceki seçimlerden Ak Parti Aşağıdoğancılar köyünde yüzde 72 oranında oy aldığını hatırlatan Yapar, “7 Haziran seçimleri işler çok değişti. Tarihinde ilk defa Alaplımız bir Milletvekili çıkartacak. Gecen seçimlerde Bektaşlı köyünden Hüseyin Yılmaz kardeşimiz 4. sırada olduğu zaman biz çok sevinmiştik. Şu anda 2. sırada seçilebilecek bir sırada Faruk Çaturoğlu kardeşimiz var. İnşallah İlçemizden bir Milletvekili Meclise göndereceğiz. Faruk Başkan, İlçemizde birçok hizmet yaptı. Artık sorumluluğu çok ağır. Bu fırsatı kaçırmayalım hep beraber destek verelim.” Şeklinde konuştu.

 

 

‘ÇATUROĞLU ÖZ EVLADIMIZ’

İl Genel Meclis üyesi Ayhan Akman da, İlçemizdeki Tüm köylerimize eşit şekilde en iyi hizmeti vermeye gayret gösterdik. Gecen sene kendimiz için oy istedik. Bu sefer Alaplı için oy istiyoruz. Alaplı’dan bir Milletvekili çıkaracağız. Bizim Ankara’da güçlü olmamız için Çaturoğlu’nu en güçlü şekilde Ankara’ya göndermemiz lazım. Kendi öz evladınıza destek verin. “ dedi. ‘

 

ALAPLI İLK DEFA BİR MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAK’

 

İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ise konuşmasında, Alaplı’dan ilk defa bir Milletvekili çıkacağını belirterek, 13 yıllık Ak Parti iktidar döneminde Türkiye bu sevilere geldiyse  bunda en büyük emeği olan halkımızdır. 2002 yılında seçimlere girdiğimizde halkımız bizlere inanarak bizlere destek verdi. Her seçim’de destek verdikçe Ülkemizin geldiği durumu görüyorsunuz. Örnek vermek gerekirse sağlık sorunu,  Ambulanslarımız hastayı kapıdan alıyor hastaneye götürüyor. Doktor ve İlaç kuyruklarında artık beklemiyoruz. Bu sadece hizmetin bir örneğidir. “ diye konuştu.

‘AK PARTİ YAPAR, ONLAR KONUŞUYOR’

Yavuz, “İlçemizde 4 okulun ihalesi yapıldı 1 tanesi sırada, Alaplı Devlet Hastanesi D sınıfı bir hastane, C sınıfı yapmak için çalışıyoruz. Hastanemizin fiziki şartları yeterli değil bunu biliyoruz. Su projemiz var. 5 yıldır buna uğraşıyoruz. İhalesi geÇen yıl tamamlanarak önümüzdeki birkaç hafta içinde çalışmalara başlanacak. Mollabey köyüne ve civar köylere ulaşımın daha kısa sürede sağlanması için alternatif yol çalışmaları devam ediyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz