ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ EYÜP İLÇE BAŞKANI OLDU

8 Ocak 2014
1.201 kez görüntülendi

AK PARTİ EYÜP İLÇE BAŞKANI OLDU

Ak Partinin yeni Eyüp ilçe Başkanı Rasim BOZKURT oldu.Aynı zamanda Eyüp Belediyesi Meclis Üyesi de olan BOZKURT, İstanbul Hukuk mezunu.


Av. Rasim Bozkurt Alaplı Sabırlı köyünden İstanbulda avukatlık yapıyor.Aynı zamanda İstanbulda Alaplılılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (ALDER) başkanlığını yapıyor.
AK Parti Eyüp’te ilçe başkanı Seçkin Turan’ın Belediye Başkan A.Adayı olması nedeniyle boşalan ilçe başkanlığına Av.Rasim Bozkurt vekalet ediyordu.
AK Parti Genel Merkezi İlçe Başkanı atamasını gerçekleştirdi, daha önce İlçe Başkanlığına vekalet eden Av.Rasim Bozkurt yapılan atama sonucunda asaleten Eyüp İlçe Başkanı oldu.
Rasim Bozkurt Kimdir
1975 Karadeniz Ereğli doğumlu. İslambey Mahallesi’nde ikamet ediyor. 1998 İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu. Serbest avukatlık yapıyor. 2002 yılı Ocak ayında Eyüp İlçesi Kurucu Gençlik Kolları Başkanı olarak AK Parti’de göreve başladı. 1. Olağan İlçe Kongresi ile birlikte yönetim kurulu üyeliği ve aynı dönemde seçim işleri başkanlığı görevinde bulundu. 2. olağan İlçe Kongresi’nden sonra da ilçe sekreteri olarak görevine devam etti. Evli ve iki çocuk babası

rasimmm

Yorumlar

  1. murat akman dedi ki:

    değerli kardeşim rasim bozkurt u tebrik ediyor görevinde başarılar diliyorum

  2. Serdar taşdemir dedi ki:

    Başkanım sizinle telefonda konuşmak istiyorum.tl.05364229098

Yorum Yaz