ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA YAVUZ’UN MESAJI

7 Mart 2015
612 kez görüntülendi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI MUSTAFA YAVUZ’UN MESAJI

 

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayınladı.

 

Tekin, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda,  Son zamanlarda hayli artan kadına yönelik şiddet olaylarının sona ermesini umut ettiklerini ifade ederek, “Başta annelerimiz olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyorum. Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında çok büyük fedakarlıklar gösteren kadınlarımız, tüm dünya ulusları içinde en çok saygıya değer kadınlarındandır. Kadın istismarı ve kadına yönelik şiddete dün olduğu gibi bugünde karşıyız ve gelecekte de karşısın da olacağız. Bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın haklarını öğrenmesi, geliştirilmesi yönünde çaba göstermesi, kadın-erkek tüm toplumun bunun gerekliliğine inanması ve cinsiyet ayrımcılığının sona ererek tartışılan bir konu olmaktan çıkması arzusu ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, saygılar sunarım.”diye konuştu.

Ak Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da, Medeniyetlerin gelişmesinde ve ilerlemesinde büyük katkısı olan kadınlarımızın toplumumuza katkılarını, tarihimizde kazanmış olduğumuz zaferlerde görüldüğünü belirterek,  Ülkemiz de kendini medeni olarak gören ülkelerden çok daha önce kadınımıza seçme ve seçilme hakkı tanındığını kaydeden Yavuz, Türk kadını; daima özveri ve sevginin kaynağı olmuştur. Bu anlamda dünyanın hiçbir yerinde görülmemiş fedakarlıklarla tarihimize adını yazdırmış kadınlarımızın haklarını ödeyemeyiz. Artık kadınlarımız her zamankinden daha güçlü ve ülkemizin yönetimi ve geleceğinde daha fazla söz sahibidir. Kadınlarımızın sosyal yaşantımızda öne çıkan yerleri kapsamında üstlendikleri sorumluluk bakımından, kadın erkek eşitliğinin oluştuğunu ve kadının toplumdaki yerinin sağlamlaşmakta olduğunu görmekteyiz.” ifadesini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz