ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN UYARI

28 Mart 2020
1.428 kez görüntülendi

AK PARTİ İLÇE BAŞKANINDAN UYARI
AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Yaşar Karacan, koronavirüs (Covıd-19) salgınına karşı, parti üyelerine mesaj atarak, uyarılarda bulundu.
AK Parti Alaplı İlçe Teşkilatının 6 bin üyesine SMS gönderen İlçe Başkanı Yaşar Karacan, hem büyükleri, hem de gençleri uyararak, “Devletimizin aldığı karara uyalım. ” dedi.
Karacan mesajında, milletimizin nice zor zamanları birlik ve beraberlik içinde atlattığı gibi bu zorlu sürecin de üstesinden yine hep beraber gelineceğine işaret ederek,”Sayın üyelerimiz, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler geçirdiğimiz şu dönemde, özellikle büyüklerimize çok ihtiyacımız olacak. Alınan tedbirler kapsamında, 65 yaş üzeri değerli vatandaşlarımız, lütfen evlerinizden çıkmayınız. Değerli gençler salgın kapsamı dışında değilsiniz. Henüz geç  değil; tedbirli olursak artışın önüne geçebiliriz. Zorunlu olmadıkça evlerimizden çıkmayalım. Devletimizin aldığı kararlara uyalım. Nice zor sınavları atlattığımız gibi milletçe bu günlerin üstesinden de geliriz inşallah. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. ” dedi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz