ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

9 Mart 2013
700 kez görüntülendi

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI  YAPILDI

AK Parti Alaplı İlçe Danışma  Toplantısı  yapıldı.

 

Toplantıya Zonguldak milletvekili Ercan Candan, İl yönetim kurulu üyeleri, Zonguldak Kızılay Kan Bankası müdürü dr. Ömer Selim Alan, Ak Parti ilçe Başanı Faruk Çaturoğlu, Belediye başkanı Nevzat Çimenoğlu, İl genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, parti üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Divan kurulu başkanlığına Mehmet Yaman, üyeliklere  Kadın kolları başanı Şule Gündoğdu, gençlik kolları başkanı Özkan Sezgin ve Gümeli Belde başkanı  Şinasi Bilgen seçildi.

İlk konuşmayı ilçe Başkanı Faruk Çaturoğlu yaptı. Alaplı’da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

 Gümeli Belde Başkanı Şinasi Bilgen’de  Gümeli  belediyesin  kapanmaktan kurtulduğu  için milletvekiline ve Ak Partiyönetimine teşekkür etti.

İl Genel Meclisi üyesi Temel Uslu’da köylerde yapılan çalışmaları anlatarak  yol problemi oln hiç bir köyümüz kalmadı.Kanalisayon ve alt yapı çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Belediye Başkanı Nevzat Çimenoğlu’da yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

Başkan Çimenoğlu Alaplı içinde 11 km yol yaptılarının bunun maaliyetinin de 40BİN TL Parke,550 BİN TL Hazır Beton,  2 MiLYAR 550 BİN TL Sıcak Asfalt,olmak üzere 3 MİLYAR 50 BİN TL lik masraf olmuştur dedi

Ak Parti milletvekili Ercan Candan ise Alaplı’da ve Ereğli’de yapılan çalışmaları anlattı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, “Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti” dedi.

Candan, Kültür Salonu’nda düzenlenen AK Parti Alaplı İlçe Divan Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, terör konusunda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin attığı adımların çok doğru olduğunu söyledi.

Terör problemini çözmek mecburiyetinde olduklarını belirten Candan, şunları kaydetti:

“Terör Türkiye’nin en büyük problemi. Teröre harcanan para bu zamana kadar 400-500 milyar doları geçti. Parayı bir tarafa bırakalım akan kan maddiyatla ölçülebilecek bir şey değil. Bu ülkenin ciddi bir sıkıntısı, bunu bir yoluyla çözmemiz gerekiyor. Bir yoluyla çözüp artık kendi işimize bakmamız gerekiyor. Onun için sayın Başbakanımızın attığı adım çok doğrudur. Bizim bu bölgede güçlü olmamızdan başka hiçbir şansımız yok. Güçlü olabilmemiz içinde evin içini temizlememiz gerekiyor. Bu problemleri çözmeden bu ticareti de geliştiremiyoruz.”

Toplantı dilek ve temennilerde yapılan konuşmalarla sona erdi.

ALBUM ADI AK PARTİ ALAPLI DİVAN TOPLANTISI, Fotograf Mustafa Kanca on 3/09/2013 (99 Resim)

Fotograf Mustafa KANCA


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz