ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ KOVULDU MU?

1 Temmuz 2016
1.123 kez görüntülendi

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ KOVULDU MU?

Alaplı Belediyesi Temmuz ayı olağan Meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündem dışı söz alan AK Parti Belediye Meclis üyesi Hüseyin Öztürk, İmar Komisyonu toplantısına Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in davetlisi olarak katılmalarına rağmen komisyonda görevli CHP’li Belediye Meclis üyeleri tarafından “siz burada istenmiyorsunuz” sözleriyle toplantıdan çıkartıldıklarını iddia etti.


Belediye Meclis Salonundaki toplantıda konuşan Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin,Önümüzdeki hata ramazan bayramı şimdiden tüm meclis üyelerini ve daire müdürlerimizin bayramını kutladığını söyledi.
Son günlerde meydana gelen terör olaylarını şiddetle kınadıklarını ifade eden Tekin, Atatürk Havalimanında meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Terörün her türlüsünü ve terörü bugüne getirenleri şiddetle kınıyoruz.” Dedi.
Meclis toplantısında söz olan AK Parti Belediye Meclis üyesi Hüseyin Öztürk,  İmar komisyon toplantısına davet edilmelerine rağmen salondan çıkarıldıklarını iddia etti.
AK Parti Meclis üyelerine karşı yapılanların saygısızlık olduğunu belirten Öztürk, “İmar komisyonu toplantılarına komisyon üyeleri dışındaki meclis üyelerini Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin’in davet etmesiyle katıldık. Katıldığımız komisyon toplantısında CHP komisyon üyeleri tarafından “siz burada istenmiyorsunuz” sözleriyle komisyon toplantısından uzaklaştırıldık. Bu AK Partili Meclis üyelerine yapılmış bir saygısızlıktır. Bizi toplantıya Belediye Başkanı davet etmiştir. Bizi karşı yapılan bir ayıptır.” Dedi.
AK Parti Belediye Meclis üyesi Recep Erdoğan ise, O toplantıya Hüseyin Öztürk ile bende katıldım. Bize toplantıya sadece komisyon üyelerini katılacağı söylenerek salondan çıkmamız söylendi. Ben’de CHP Meclis üyesi Hakan Uysal’a “bizi kovuyor musunuz” cümlesini kurdum. Hakan Uysal’da hayır ben öyle söylemiyorum. Sadece ifade ediyorum dedi. Biz oradan resmen kovulduk.” şeklinde konuştu.

 

mecliss

Yorumlar

  1. alaplı sever dedi ki:

    şimdi bu videoda izlendiği gibi akp liler alaplıda kendilerinin chp liler tarafında dışlandığını göstermeye çalışıyor.
    burda ne konuşulursa konuşulsun akp Syn hüseyin Öztürk anlatmaya çalışıyor ama siz Alaplıyı dışlamış insan içinde gezmiyor yüksekten bakarsanız daha çok kapıdan geri dönersiniz mecliste oturan akpliler olarak zaten alaplı tarafında sevilen değilsiniz dahada kendiniz halka böyle yapmacık hareketlerle antipatikleştirmeden öteye gidiyorsunuz. Devriniz bitti halk size 20 yıl verdi siz Alaplı geliştirmek yerine kendinizi geliştirdiniz..

Yorum Yaz