ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ KAHVALTI VERDİ

2 Nisan 2015
826 kez görüntülendi

AK PARTİ MECLİS ÜYESİ KAHVALTI VERDİ

Alaplı ilçesinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi Melek Bozkurt, tarafından AK Parti Kadın Kolları yönetimine yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi.

Alaplı Çay Bahçesinde düzenlenen kaynaşma ve dayanışma kahvaltısına AK Parti Alaplı Belediye Meclis Üyesi Melek Bozkurt, AK Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kahvaltıda konuşan AK Parti Alaplı Belediye Meclis Üyesi Melek Bozkurt, amaçlarının partili kadınlar arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak olduğunu belirterek, “ Bugün burada AK Parti Kadın Kollarımıza yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenledik. Kadınlarımızla çalışma ve faaliyetler hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Etkinliğimiz oldukça verimli oldu. Bu tür kaynaşma ve dayanışma kahvaltılarını belirli aralıklarla yapmayı düşünüyoruz. Ben kahvaltımıza katılan AK Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun ve yönetim  kurulu üyelerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Alaplı Kadın Kolları Başkanı Sema Uzun da kahvaltı programını organize eden AK Parti Alaplı Belediye Meclis Üyesi Melek Bozkurt’a teşekkür etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz