ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN ALAPLI’YA TEŞEKKÜR

11 Kasım 2015
725 kez görüntülendi

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNDEN ALAPLI’YA TEŞEKKÜR

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar Alaplı ilçe başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyarete, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Recep Ocak, belde ve ilçe Başkanları, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yaptığı konuşmada, Türk seçmeninin dünyanın en akıllı seçmeni olduğunu belirterek, “Diğer Partilere seslenmek istiyorum. Asla ve asla Türk seçmenini tahkir edici her hangi bir söylemde bulunmasınlar. Bizim seçmenimiz dünyanın en akıllı seçmenidir. Kendine hizmet edeni baş tacı yapar sırtında taşır, kendinden en ufak bir şekilde ayrıldığını hissederse sarı kart gösterir, ‘uyan’ der. Eğer uyanmazsa devam ederse ondan sonra kırmızı kart gösterir, siyasi partiler mezarlığına gönderir. Mezar taşı bile olmaz. Nerede Anavatan partisi, DSP, Doğru Yol Partisi. Hani bizim vatandaşımız koyundu, hani bizim vatandaşımız kömürcüydü, makarnacıydı, kafası çalışmazdı. Bakın bizim vatandaşımız tuttuğunu tutar, hizmet eden insanı da veya gurubu veya toplumu alır sonuna kadar getirir. Etmediği zamanda defterini dürer, bundan daha büyük ve daha akıllı bir seçmen olabilir mi işte Türk insanı budur” dedi.

Özcan Ulupınar da, “Bizler milletvekilleri olarak teşekkür ziyaretindeyiz ama esas teşekkürü çalışarak yapacağız. Alaplı’mızın ve Zonguldak’ımızın önemli problemleri var. Bunların çözümü için bizimde güzel projelerimiz var. İnşallah bunları hayata geçireceğiz. Zonguldak 7 Haziran seçimlerinde kırmızıydı. Sonra sizlerin sayesinde turuncu oldu. İnşallah bizde olmayan belediyeleri de turuncu renkte yapacağız” diye konuştu.

Hüseyin Özbakır ise konuşmasında, 7 aydır sahalarda olduğunu belirterek, “Sahadan hiç ayrılmadık ve yılmadık hep birlikte çalıştık. Biz bunu hak ettik hak ettiğimizi aldık. 1 Kasıma kadar sizler bizi sırtımızda taşıdınız şimdi biz sizi sırtımızda taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

teşekkür

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz