ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ TEŞKİLATI MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

26 Şubat 2013
601 kez görüntülendi

AK PARTİ TEŞKİLATI MUHTARLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ve yönetim kurulu üyeleri, Muhtarlar Derneğine iade-i ziyarette bulundu.

 
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır beraberinde yönetim kurulu üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Arslan, İsmail Tak ve Nail Eski ile Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetimini ziyaret etti.

 

 

Çakır, çalışmalarını STK’lar ile birlikte sürdüreceklerini belirterek, “Bölgemize halkımıza hizmet etmek görevimiz. İstişarelerimize devam edeceğiz. Bölge hepimizin bölgesi, birlikte çalışacağız birlikte hizmet edeceğiz. Biz buraların ekmeği ve yemeği ile büyüdük hepimizin bu topraklara borcu var, çalışıp Ereğli’yi daha iyi noktalara taşımak için mücadele edeceğiz” dedi.
Ereğli Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ; “Bütün muhtarlar adına teşekkür ediyorum. Yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ediyorum.

 

İlçemize ilimize memleketimize inşallah hayırlı olur. Muhakkak ki insanoğlunun olduğu yerde sıkıntılar elbette ki mevcuttur. İnşallah yeni tersaneler ayağa kalkar, Ereğli Devrek yolu şahlanır, OSB yüzde 70 oranında doldurulur, inşallah sizin de işiniz kolaylaşır, çünkü millet size mazeret kapısı da bırakmadı. Yüzde 50 ile iktidar yaptı. Sizde bizde çalışacağız. Sıkıntıları birlik beraberlik içerisinde çözeceğimize inanıyoruz” dedi.

 

Ereğli’nin en büyük sorununun işsizlik olduğunu anlatan Başol, “Ereğli Devrek yolu, Tersaneler ve İşsizlik. Bunlar öncelikli sorunlarımız. Ayrıca biz muhtarların yaşadığı bazı sorunlarımız var köylerde. Dağ malzemesi sorunumuz var. Yollarda bakım sorunumuz var. Su sorunumuz var, bazı grup suları tamamlandı inşallah buda bitecektir. Rotmix ve asfalt konusunda sizlerin desteğini istiyoruz. Elektrik konusunda köylerde sıkıntılar var, ayrıca su pompalarının bakımıyla ilgili sorun yaşıyoruz. Ayrıca sizden Ereğli ve Alaplı’nın dışlanmasının önüne geçmek için destek istiyoruz. Gelen paranın paylaşımında dahi Ereğli ve Alaplı dışlanıyor, bu konuda yardım istiyoruz” şeklinde konuştu.
Ereğli için yapılacak çalışmalarda AK Parti’nin yanında olacaklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Şakir Başol ve yönetimi, bazı köylerde yaşanan okul servis sıkıntılarının çözümü için de AK Parti yönetiminden destek istedi.

 

‘EREĞLİ’NİN LOBİSİNİ OLUŞTURMALIYIZ’
AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, bu yıldan itibaren ilçede güzel çalışmaların olacağını belirterek, “Ereğli’ye 9 okul yapacağız. Bunun yanında hastane inşaatı, adliye binası ve vergi dairesi ile fen lisesi çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca bir yüksekokul projesi var. Tersanemizde yaşanan sorunları aşmaya çalışıyoruz. Bir kredi meselesi var, 1 ay içinde onu aştığımız zaman 500 kişi ilk etapta orada çalışmaya başlayacak. Biraz morallendikten sonra OSB’de 700-800 kişi çalışacak. Bizim ayrıca 2 bin kişiyi istihdam edecek bir çalışmamız var, onu tam anlamıyla çalışmasını bitirdikten sonra kamuoyuna açıklayacağız. Şuan Ereğli’de 4-5 bin işsiz var. Biz diyoruz ki, artık Ereğli lobisini harekete geçirmeliyiz. Ereğli için ortak düşünmeliyiz. Bunu başardığımız zaman Ereğli’yi daha güzel günler bekleyecektir” dedi.
Başol ve Çakır, ayrıca köy ve mahalle muhtarlarıyla geniş katılımlı bir toplantı düzenleme kararı aldılar.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz