ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK

19 Ağustos 2016
900 kez görüntülendi

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN YARDIM KAMPANYASINA DESTEK

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişiminde şehit düşen vatandaşların aileleri ve yaralı vatandaşlara destek amacıyla başlatılan “15 Temmuz Dayanışma Kampanyası”na, AK Parti Alaplı İlçe Başkan’ı Mustafa Yavuz, ilçe Teşkilatı ve Belediye Meclis üyesi Hüseyin Öztürk katkı sağladı.


AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fettulahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit düşen vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve gazilere sağlık temennisinde bulunduklarını söyledi.
İlçe teşkilatı olarak kendi aramızda topladığımız parayla 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için düzenlenen yardım kampanyasına destek verdiklerini ifade eden Yavuz, 15 Temmuz günü ülkemizin demokratik varlığı ve bağımsızlığını hedef alan hain darbe girişimi halkımız ve vatansever güvenlik güçlerimizin işbirliği ile engellenmiştir. Gün şehitlerimizin bizlere bıraktığı emanetlere sahip çıkma günüdür, gün gazilerimize ve ailelerine sahip çıkma günüdür. Bütün vatandaşları kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.” diye konuştu.yardım

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz