ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ YÖNETİM KURULU BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

19 Aralık 2013
715 kez görüntülendi

AK PARTİ YÖNETİM KURULU BELEDİYE BAŞKANINI ZİYARET ETTİ

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarette, Alaplı Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, yeni atanan İlçe Başkanı Mustafa Yavuz ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, “ Yerel seçimler, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimi kapsayan bir süreçte üstlendiğiniz bu zor görevi en iyi şekilde yerine getireceğinizden hiç kuşkum yok. Siyasette tecrübeli ve siyasete yeni giren genç arkadaşlarımızla birlikte dinamik bir yönetim kurulu kadrosunun oluşturulması da hem ilçemize, hem belediyemize, hem de partimize büyük katkı sağlayacaktır. Önceki İlçe Başkanımız ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımız gibi yeni yönetim kadromuzun da Belediyemiz çalışmalarına ellerinden gelen desteği vereceklerinden eminim. İnşallah, hep birlikte güzel bir seçim dönemi yaşayacağız. Hepinize başarılar diliyorum. “ dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yavuz da, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Çimenoğlu, iyi dilek ve temennilerinden dolayı teşekkür ederek, “Bize tevdi edilen görevin sorumluluğunun ve zorluğunun bilincindeyiz.  Karşılıklı dayanışma ve iletişim içerisinde, belediyemiz çalışmalarına biz de elimizden gelen desteği vereceğiz. “ dedi.

 başkana ziyaret

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz