ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ ZONGULDAK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

13 Nisan 2015
689 kez görüntülendi

AK PARTİ  ZONGULDAK’TA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Zonguldak Camlı Köşk’de düzenlenen program ile tanıtıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Milletvekili Adayları, Camlı Köşk’te düzenlenen törenle kamuoyuna tanıtıldı. Tanıtım programına; AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Hüseyin Uzun, Belde Belediye Başkanları, AK Parti Kadın Kolları üyeleri, AK Parti Gençlik Kolları üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Daha sonra milletvekili adayları kürsüye gelerek konuşma yaptı. Milletvekili adayları, partililerden ve Zonguldak halkından Zonguldak’a hizmet etmek için destek istedi.

TOSUN: “BU SEÇİMDE DE PARTİMİZİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ”

AK Parti’nin tekrar birinci parti olacağının inancının tam olduğunu ve milletvekili adaylarının Zonguldak için çok önemli isimler olduğunu belirten AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, “7 Haziran tarihinde yapılacak olan seçimlere partimizin Zonguldak milletvekilleri olarak TBMM’de temsil edecek ilimizin, bölgemizin ve ülkemizin sorunlarına çare olacak, çözüm bulacak milletvekili adaylarımızın tanıtıyoruz. Adaylarımız hiç şüphe yok ki, 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde teşkilatlarımız ve partililerimizle birlikte el ele, omuz omuza vererek mahalle mahalle, köy köy gezerek çalışacaklar ve geçmişte yaşadığımız tüm seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de partimizi birinci parti yapacaklardır. Bundan hiç kimsenin şüphesi ve kuşkusu olmasın, adayları kesinleşmiş olan 5 milletvekili aday arkadaşımız gibi listeye giremeyen 25 arkadaşımızda hem ilimizi, hem bölgemizi, hem de partimizi en iyi şekilde temsil edebilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip birbirinden değerli insanlardır. Liste de yer alamayan 25 arkadaşlarımızın da milletvekili adaylarımız gibi çalışacaklarına, partimizin gücüne güç katacaklarına yürekten inanıyorum. Bizler AK Parti’nin birer neferiyiz. Halkımızla bir bütün ve tek yürek olduğumuzu biliyorum. 7 Haziran milletvekili seçimlerinde partimizi yeniden şaha kaldıracak 5 milletvekili aday arkadaşımızı da parlamentoya gönderecek oy potansiyeli yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. Bizler hep birlikte AKP ailesinin üyeleriyiz. Bugünden itibaren el ele vererek, milletvekili adaylarımız ile güçlü ve yeni bir Türkiye, güçlü ve yeni bir Zonguldak için çalışacağımıza inancım tamdır. Gün; birlik günüdür, el ele, omuz omuza verme günüdür. Kardeşliğimizin ve tek vücut oluşumuzun ülkemize, Zonguldak’ımıza ve partimize hayırlar getirmesini diliyor. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.

ULUPINAR: “ZONGULDAK ZORDUR, ZONGULDAK’TA SİYASET ZORDUR”

Milletvekilliğinin nasip işi olduğunu her fırsatta dile getiren AK Parti 3’üncü Sıra Milletvekili Adayı ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, “30 arkadaşımız milletvekili olmak için yola çıktı. Ancak 5 arkadaşımız milletvekili adayı olarak gösteriliyor. Bu iş kısmet işidir. Kısmet değilse, yapabileceğiniz hiçbir şey yok. Sayın Harun Akın, milletvekili oldu ve 5 yıl hastanelerde yattı, rahatsızlandı. 5 yıl sonra listelerde yer bulamadı ve milletvekili olamadı, ancak sağlığına kavuştu. Ordu milletvekilimiz 30 yıl boyunca aday adayı oldu, seçildi ve seçildikten bir ay sonra kalp krizinden vefat etti. Biz hep birlikte yürüyeceğiz. Listede olmak ya da olmamak önemli değil. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaretçi sayısı en çok olan milletvekili bendim. Beni bir ara aşiret reisi zannediyorlardı. Zonguldak’ımız yakın olduğundan derdi olan, sıkıntısı olan kardeşlerimiz yanımıza geliyordu. Halkımızın sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık, ülkemizin sorunlarını çözmeye çalıştık. Zonguldak’a ne yaptınız diye soruyorlar. 6 katrilyon yatırım yaptık. Dorukhan ve Sapça arasında yol çalışmalarımız devam ediyor. Bu seçimler çok önemli. Yeni Türkiye ve ilk defa seçilecek olan Başbakanımız için çok önemlidir. Çok koşmalıyız, neden koşacağız? Zonguldak’ın mülkiyet sorununu çözen hükümete destek olmak için koşacağız, Zonguldak’ta mencilerimiz için birçok yasayı çıkartan hükümetimize destek olmak için çalışacağız. Zonguldak’ımıza 6 katrilyon yatırım yapan ve daha nice 6 katrilyon yatırımlar yapacak olan hükümetimiz için koşacağız. Terörü bitiren hükümetimize destek olacağız. IMF’ye borç veren hükümetimize destek olacağız. Bana her yerde aynı konuşmayı yaptığımı söylüyorlar. Bende onlara, ‘Siz her cenazede farklı duayı mı okuyorsunuz?’ diye soruyorum. Bu anlattıklarımız gerçeklerdir, bunları konuşacağız. Zonguldak zordur, Zonguldak’ta siyaset zordur. Sayın Cemil Çiçek, ‘Türkiye’de en zor siyaset Zonguldak’tadır’ diyor. Zonguldak’ımızda muhalefet partilerinin listeleri var. Önümüzdeki günlerde onları da konuşacağız. Ama onlara şunu söylemek istiyorum. Haksızlıkla, iftirayla, ithamla, saldırıyla bir yere varamazsınız. Birbirimizin yüzüne bakılmayacak hale gelmeyelim. Her söze verilecek cevabımız vardır. İnşallah bu seçimler Zonguldak’ımıza hayırlı olur” şeklinde konuştu.

Tüm ilçelerden otobüslerle partililer Camlı Köşke getirilirken coşku görülmeye değerdi. AK Parti Zonguldak Milletvekili adayları Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Özcan Ulupınar, Emine Çift ve Akın Kaymak partililere selamlama konuşması yaptı. Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başta olmak üzere AK Partili Belediye Başkanları da tanıtım toplantısına katılarak adaylara tam destek verdiler.

Ak Parti 2. sıra Milletvekili adayı Faruk Çaturoğlu konuşmasında 5 milletvekilini de kazanmak istediklerini belirterek, “5 Milletvekili ile çıkmak istiyoruz. Ak Parti kazanımlarının devam etmesi mi iyi devam etmemesi iyi? Düzenin devamı mı yoksa yıkılması mı, güzelliklerin devamını mı yoksa o eski kaos koalisyon günlerine geri dönüş mü? İşte 7 Haziran tarihinde vatandaşımız bunların cevabını verecek. Hatırlayın kuyruklarda süründüklerimizi, doktor ve ilaç kuyruklarında süründüklerimiz ayrı. 3 Gün öncesinden sıralar alınıyordu, eğitimde, ulaşımda çok büyük sıkıntılar yaşanıyordu şimdi çok büyük atılımlar yapıldı. Bunlar yeterli mi değil daha güzelini yapacağız daha iyisini yapacağız. Yeter ki Zonguldak halkı bizlerin yanında olsun. Ak Parti ailesi aynı zamanda Ak Parti hareketi bir vefa hareketedir. Önceki dönem vazife yapan Polat Türkmen ve Fazlı Erdoğan milletvekillerine Zonguldak’a yapmış olduğu hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Kendilerine güçlü bir alkış istiyoruz. Ve bu dönem vazife yapan gözbebeğimiz kardeşim çalışma arkadaşım Özcan Ulupınar arkadaşıma da çok güçlü bir alkış istiyorum ve yine 4 yıldır Zonguldak’ımıza hizmet eden Prof.Dr.Ercan Candan arkadaşımıza da çok güçlü bir alkış istiyorum ve yine bu dönem aday olmayan ve Türkiye’ye çeşitli vesilelerle vasıtalarla hizmet etmeye devam edeceğine inandığımız büyüğümüz ağabeyimiz meclis başkanımız Köksal Toptan’a şükranlarımı arz ediyorum ve yine bu partinin kuruluşundan bugüne kadar hangi kademesinde olursa olsun görev yapan bütün kardeşlerimize İl Başkanımızdan köy başkanımıza kadar üyelerimize kadar herkese teşekkür ediyorum, kadın kollarımıza gençlik kollarımıza teşekkür ediyorum ve bu görevi yaparken aramızdan ayrılan bütün kardeşlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum var olsunlar sağ olsunlar. Değerli hazirun bende laf çok beni bilen bilir ama benden sonra konuşmalar çok. Ak Parti’nin listesi çok kaliteli bir listedir hepinizi saygı ve selamla selamlıyoruz. Geleceğimiz aydınlık olsun”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz