ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ’DE BİRLİK BERABERLİK SAĞLANDI….

12 Kasım 2014
915 kez görüntülendi

AK PARTİ’DE BİRLİK BERABERLİK SAĞLANDI….

Ak Parti Alaplı İlçe Kongresine sayılı günler kala İlçe Başkanlığı için Genel Merkezin aday gösterdiği  Mustafa Yavuz ve adaylık için adı gecen Yılmaz Can birlik beraberlik mesajı vererek ortak hareket etme kararı aldı.

 

 

Ak Parti Teşkilat Başkanı Yılmaz Can, 16 Kasım’da yapılacak olan Olağan Genel Kurulda mevcut ilçe Başkanı ve Genel Merkezin adayı olarak gösterdiği Mustafa Yavuz’u destekleyeceğini bildirdi.

Ak Parti’nin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğini ve aykırı çıkışların partiye zarar vereceğini düşündükleri için böyle bir karar aldıklarını ifade eden Can, “Genel Merkezimizin tek adayla seçimlere gidilmesi yönünde bir kararı var. Biz en başından yana bu karara saygı duyduk. Ben 12 yıldır Ak Parti’nin her kademesinde görev yaptım. Bizim siyaset ahlakımızda asla partimizi bölmek yada ayrıştırmak olmadı. Biz partimizi bölmek için değil, birleştirmek ve başarısı için bu yola çıktık. Bundan sonra da bu siyasi ahlakla devam edeceğiz. Bu yüzden Pazar günü yapılacak olan kongrede mevcut İlçe Başkanımız Mustafa Yavuz ile devam etme kararı aldık. Pazar günü yapılacak olan kongremizin şimdiden Alaplı’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum’ diye konuştu.

 

 

 

Yorumlar

  1. tunahan dedi ki:

    Yerel seçimler de daha kendi köyünü alamamış kişi tekrar başkan olursa ak Parti Alaplı da hep kaybeder. 2002den beri yedigellide hep ak parti birinci oldu delegelerin bunu göz önünde bulundurmak gerek

Yorum Yaz