ALAPLI HABERLERİ

AK PARTİ’DE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI YÜZDE 90 NETLEŞTİ

2 Ocak 2014
628 kez görüntülendi

AK PARTİ’DE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI YÜZDE 90 NETLEŞTİ

CEM SÜRMENELİ – Aralık’ın son haftasında açıklanması beklenen İlçe adayları 17 Aralık’ta düzenlenen ‘Yolsuzluk ve rüşvet’ operasyonu nedeniyle açıklanamayan Ak Parti Belediye Başkan adayları yüzde 90 belirlendiği belirtildi.

Teşkilat içinde hem aday adaylarının belirsiz bekleyişi ve kamuoyunda oluşturulmak istenen negatif etki nedeniyle Başbakan Erdoğan adaylar konusunda harekete geçti.Bugün İstanbul’a gelen Başbakan Erdoğan Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na geldi. İl Başkanı Aziz Pabuşçu ile birlikte milletvekillerinin yer aldığı komisyon ile adaylar konusunda çalışmalara başlayan Başbakan Erdoğan bugün ve yarın adaylar konusunda isimleri belirlemiş olacak. Aday gösterilecek isimlerin % 90’ı belirlenirken tereddütte kalınan isimler bugün ve yarın yapılacak olan toplantı ile nihayete kavuşturulmuş olacak.

NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Başbakan Erdoğan’ın iki günlük çalışmanın sonunda belirlenen adayları önümüzdeki hafta yapacağı Japonya, Singapur ve Malezya ziyaretleri sonrası düzenlenecek olan törenle açıklayacağı belirtiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz